Test venhuis

Website

vindbaar voor jouw doelgroep

In onze digitale wereld is het hebben van een website voor elk bedrijf een must. Bij Venhuis helpen wij jou met een op maat gemaakte website, passend bij jouw bedrijf of organisatie. Van een simpele ‘single-page website’ tot een volledig ingerichte webwinkel of crossmediaal platform.

Welk doel heeft de site?

Elk bedrijf heeft behoefte aan een goede website. Een site die aansluit bij de bedrijfswaarden en zijn doel behaalt. Wellicht bestaat er al een site. Dan kijken we samen welke goede elementen behouden moeten blijven.

Look & feel

Als er een huisstijl bestaat moet de site hier natuurlijk bij aansluiten. Is er geen ontwerp dan kijken we samen welke ontwerpen je aanspreken.

WordPress

Wij maken de nieuwe site het liefst op basis van WordPress. Wij werken in een thema waarin de gebruiker direct ziet wat er verandert. Onze sites zijn responsive. Dit betekent dat ze zijn geoptimaliseerd voor verschillende schermen en zowel op een telefoon als computer goed functioneren.

Sitemap

Van tevoren maken wij in overleg met jullie een sitemap waarin we de inhoud van de verschillende pagina’s opnemen. Gemak staat voorop, voor zowel de bezoekers als de gebruiker.

SEO

Een goede positie in Google of andere zoekmachines is van groot belang voor de voortgang van je bedrijf. Bij het maken van jouw website houden wij rekening met belangrijke factoren die jouw online vindbaarheid kunnen vergroten. 

Gebruiksgemak

We werken graag met WordPress. Voor onze klanten werkt dit prettig omdat ze gemakkelijk zelf dingen kunnen aanpassen. Een nieuwe pagina, video of afbeelding toevoegen? Heel gemakkelijk met onze sites! Kom je er toch even niet uit of heb je geen tijd? Dan helpen we je graag.

 

Hosting en onderhoud

Wij bouwen de site op een testomgeving en zorgen voor een vlekkeloze livegang als hij akkoord is. Wij werken voor hosting en url-beheer samen met Antagonist, maar mocht jullie voorkeur uitgaan naar een andere hostingpartij is dat uiteraard ook mogelijk. 

Naast goede hosting verzorgen we ook het onderhoud van de site. Omdat we niet voor alle kleine klusjes een factuur willen sturen werken wij hiervoor met een onderhoudscontract. Aan het begin van het jaar spreken we een aantal uren af.

Meteen sparren?

Benieuwd wat voor weboplossing we voor jouw bedrijf of organisatie hebben?

Neem contact op met Frank Huigen voor meer informatie.  Je bereikt hem door naar het algemene nummer te bellen: 0228-545280 of een mailtje naar frank@venhuis.nl te sturen.

Venhuis maakt

mooie websites die gevonden worden

Hieronder vind je wat van ons werk

Klant in beeld: Paul Botman

Oktober vorig jaar belde Paul Botman naar Venhuis met één simpele vraag: ‘of wij ook boeken drukken’. Een uur later zaten we met Paul om tafel en werd die ene korte vraag een enerverend gesprek met iemand die het bollentelersvak (is dat een woord?!) heeft zien ontwikkelen tot wat het nu is.

Klant in beeld: Seed meets Technology

In 2019 klopte Vertify bij ons aan. De organisatie achter Seed meets Technology wilde haar social mediakanalen professionaliseren in de aanloop naar het event in 2020. Seed meets Techonology draait helemaal om de technologie achter zaadverwerking en veredeling.

Goud idee?

Laat het ons weten!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goud idee?

Laat het ons weten!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.