Test venhuis

Nieuwe website voor Seed Processing Holland B.V.

november 11, 2020

 

Seed Processing Holland B.V. draagt wereldwijd bij aan het succes van bedrijven in de zadenbusiness door hen te voorzien van de meest innovatieve machines om zaad mee te verwerken. Zij doen dit met name voor organisaties die opereren in de groenten-, akkerbouw- en hennepzaad. Hun website was enorm verouderd, tijd dus voor een nieuwe site. Eentje die perfect aansluit bij hun positie als wereldleider.

De nieuwe site werd gebouwd in WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. En met reden! Zo is het plaatsen van teksten, nieuwsberichten en foto’s een makkie en zijn eventuele plugins nagenoeg altijd up-to-date. Gebruikers kunnen zelf de site bewerken vanaf elke computer met een internetverbinding.

De nieuwe site is geheel responsive. Dat betekent dat je hem op elke computer, telefoon of tablet goed kunt bekijken. De website is in verschillende talen vertaald en omvat een groot aantal machines. Met behulp van WooCommerce (een online productmanagement systeem) hebben we voor bezoekers de mogelijkheid gecreëerd om direct een offerte aan te vragen.

 

Wat was het resultaat?

  • Een aantrekkelijke website met veel bewegende beelden

  • Makkelijk zelf de site bewerken

  • Offerte-aanvragen voor specifieke machines vanuit de hele wereld

  • SEO geoptimaliseerd met een duidelijk Google Analytics dashboard

  • Direct gekoppelde nieuwsbrief met de mogelijkheid in te schrijven in de juiste taal

Ook op zoek naar een mooie nieuwe site die klanten oplevert?
Neem dan contact met ons op.

 

Wat was jullie ‘probleem’, of wat is de reden dat je ons hebt ingeschakeld? 
Wij hadden een sterk verouderde website en wilden een nieuwe frisse uitstraling en vooral ook meer in lijn met onze aangepaste strategie.

Wat heeft onze service je opgeleverd?
Een mooie en inderdaad frisse website, met een duidelijke uitstraling, die al veel positieve reacties heeft ontvangen.

Hoe heb jij werken met ons ervaren?
We hebben een prettige samenwerking, wat zeker heeft bijgedragen aan het mooie resultaat. Er wordt goed geluisterd naar onze wensen en als jullie een ander idee hebben, wordt dit gezegd. De uitstraling van de website vind ik het mooist. Frisheid en een kleurstelling die past bij onze industrie. Ik zou jullie zeker aanbevelen.

Heb je nog getwijfeld of je met ons in zee zou moeten gaan? Waaraan twijfelde je? Waarom heb je besloten het toch te doen?
Nee, ik niet. Toen ik begon lagen er drie offertes. Ik wilde een partner die een mooie website kon bouwen, maar ook meer dan alleen de website. Zoals je weet praat ik graag met jullie over de algehele uniforme uitstraling van SPH, dus ook brochures, posters, banners, visitekaartjes etc. Ik kijk ook daarom uit naar de nieuwe styleguide!

Peter Oussoren

CCO, Seed Processing Holland B.V.

Synedge website
Stek Amsterdam nieuwe website

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zin in iets nieuws?

Laat het ons weten!

Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?