Test venhuis

Klant in beeld: Seed meets Technology

november 15, 2021

 

In 2019 klopte Vertify bij ons aan. De organisatie achter Seed meets Technology wilde haar social mediakanalen professionaliseren in de aanloop naar het event in 2020. Seed meets Techonology draait helemaal om de technologie achter zaadverwerking en veredeling. Mensen uit binnen- en buitenland komen in week 39 naar Seed Valley om daar de meest innovatieve zaadbedrijven gevestigd zijn. Het plan was om het evenement in 2020 óók online goed op de kaart te zetten. Dus schreven wij een communicatieplan en een uitgebreide contentkalender.

 

Van uitstel kwam geen afstel

Door de pandemie kwam de hele wereld stil te liggen, en ook Seed meets Technology 2020 werd uitgesteld. In 2021 werd het opnieuw even spannend of het evenement door zou kunnen gaan. Gelukkig was dit het geval! Wij hebben ons dus kunnen uitleven op de social media van Seed meets Technology.

 

Wat deden we voor Seed meets Technology?

  • Schrijven van een communicatieplan en bijhouden van contentkalender.
  • Wekelijks een oplopend aantal posts op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram van Seed meets Technology.
  • Standhouders van het evenement activeren. Wij deelden hun expertise aan de hand van foto’s en video’s. Ook spoorden we ze aan de posts van SmT onder de aandacht te brengen op hun kanalen.
  • Tijdens het evenement waren we elke dag aanwezig om verslag te doen van de dag.
  • Na het evenement maakten we een aftermovie.

Ook op zoek ondersteuning bij jouw social media uitingen?
Neem dan contact met ons op.

 

Wat was jullie ‘probleem’, of wat is de reden dat je ons hebt ingeschakeld? 

Wij hebben Venhuis ingeschakeld omdat we zelf de tijd en mogelijkheden misten om veel aandacht te besteden aan de inzet van onze social mediakanalen voor Seed meets Technology. Na pitches van 3 bedrijven, kwam Venhuis als beste uit de bus. Al in de aanloopfase werd aandacht besteed aan onze mogelijke nieuwe uitstraling en er is actief meegedacht over het uitdragen daarvan.

Wat heeft onze service je opgeleverd?

Venhuis heeft onze uitstraling op social media een boost gegeven; zowel op visueel als op tekstueel vlak. Er is veel gebruik gemaakt van aantrekkelijk fotomateriaal, het maken van video’s en door hun meedenken hebben we enorm mooie resultaten geboekt op het gebied van bereik en volgers.

Hoe heb jij werken met ons ervaren? 

Het werken met Venhuis was een verademing; mensen die het vak begrijpen, actief meedenken en hun eigen gang gaan. Ze weten wat we willen en zijn bereid om daar veel energie in te steken.

Of, Wat bevalt jou het meeste aan de nieuwe communicatiemiddelen?

We hebben nu een hele mooie uitstraling die we ook in offlinezaken (zoals advertenties) inzetten. Zo creëren we één stijl voor het gehele evenement.

Zou je ons bij een ander aanbevelen en wat zou jij dan willen zeggen?

Wij zouden Venhuis bij anderen aanbevelen met de reden dat het enorm fijn samenwerken is. Venhuis heeft een nuchtere en energieke kijk op de opdracht en zij denken actief me je mee. We voelen een sterke, persoonlijke betrokkenheid.

Heb je nog tips voor ons? Of wil je nog iets toevoegen? 

Ga zo door!

Marlies Reus

Eventmanager, Vertify

Synedge website
Stek Amsterdam nieuwe website

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zin in iets nieuws?

Laat het ons weten!

Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?