Test venhuis

Nieuwe website voor Intexstore

apr 3, 2020

We maakten voor Intexstore terrasoverkappingen een nieuwe site. Het bedrijf is altijd in beweging en ontwikkelingen gaan online ook razendsnel. De site die we een aantal jaar geleden hebben gebouwd voor de luxe serre- en tuinkamerbouwer uit Hem was daarom toe aan een flinke update. En al zeggen we het zelf; dat is goed gelukt!

De wensen waren duidelijk; de website moest aansluiten bij de hoogwaardige kwaliteit producten en de merkwaarden van Intexstore en hij moest de juiste klanten binnenhalen.

Hoe we dat deden?

  • Less is more. Door de site zo simpel en overzichtelijk mogelijk te houden kreeg hij een luxe uitstraling.
  • De verschillende doelgroepen (horeca, particulieren en architecten) zien op de nieuwe site in één oogopslag dat ze bij Intexstore aan het juiste adres zijn.
  • Door het gebruik van veel mooie foto’s zien de bezoekers hun droomserre of tuinkamer meteen voor zich.

Bekijk hem hier https://www.intexstore.nl/

Ook op zoek naar een mooie nieuwe site die klanten oplevert? Neem dan contact met ons op.

“Onze website was aan vervanging toe. Na meerdere aanpassingen aan de achterkant van de website, kon in 2020 deze website niet meer. Niet alleen de functionaliteiten maar je moet ook mee met de markt. Andere aanbieders hadden ondertussen al veel mooiere websites.

Het doel was dat we de bezoekers willen inspireren door groot en veel beeldmateriaal. Ook willen we uitstralen dat we een kwaliteitsbedrijf zijn dat maatwerk levert. Onze doelgroep moest gemakkelijk alles kunnen vinden (menu en route) en makkelijk contact met ons kunnen opnemen.

We wilden daarnaast dat onze website ‘online marketing proof’ is, zodat de campagnes die we in de toekomst willen doen goed meetbaar worden, zodat wij onze websitebezoekers nog beter van dienst kunnen zijn. 

Wat heeft onze service je opgeleverd? 
Een mooie website, makkelijk zelf te onderhouden en aan te passen. We krijgen meer aanvragen binnen voor advies, contact en informatiepakketten. Daarnaast heeft het Venhuis samengewerkt met ons online marketingbureau waardoor we twee expertises met elkaar hebben ingezet.

Hoe heb jij werken met ons ervaren?
Er wordt goed geluisterd en wanneer er iets aangepast moet worden gebeurt dit meestal direct. De nieuwe site straalt kwaliteit en professionaliteit uit en dat past precies bij onze werkwijze. Ik zou Venhuis zeker aanbevelen. Ze werken open, eerlijk en snel. Venhuis verzorgt al jaren ons drukwerk en ook de oude website hebben zij ooit gemaakt. We weten wat we aan ze hebben en dat is goud waard.

Wilt u ook advies van deze specialist? Boek een adviesgesprek via de site.

Mike de Groot

Directeur, Intexstore