Test venhuis

Ontwerp en DTP

zichtbaar voor jouw doelgroep

Van idee tot realisatie, alles gebeurt bij Venhuis in huis. Ons team heeft uitstekende skills op het gebied van Indesign, Illustrator en Photoshop. Of de huisstijl of het logo nu een opfrisbeurt nodig heeft of je een compleet nieuwe visualisatie van je merk wilt, je kunt bij ons terecht.

Grafisch ontwerp

Een eerste indruk maak je maar een keer. Daarom is het belangrijk dat dit meteen een goede is. Onze ontwerpers helpen je graag een goede eerste indruk te maken. 

Door de lettertypes (fonts), kleuren, afbeeldingen en illustraties goed op elkaar af te stemmen komt jouw boodschap duidelijker over bij de doelgroep. Of het nu gaat om een visitekaartje, poster of complete huisstijl. Wij denken met je mee.

 

DTP

 

DTP staat voor Desk Top Publishing. DTP staat voor het opmaken van documenten. Het ontwerp bestaat al en wordt klaar gemaakt voor een bepaald formaat.

 

Wij werken met de nieuwste versie van Adobe Creative Cloud en zorgen dat jouw ontwerp tot in de puntjes verzorgd wordt. Door de jarenlange ervaring van onze mensen wordt alles precies zoals je het voor je zag.

Venhuis maakt

creatieve ontwerpen en strakke opmaak

Hieronder vind je wat van ons werk

Campagne 18inSED gelanceerd

Een DigiD aanvragen, een eigen zorgverzekering afsluiten of studiefinanciering aanvragen.Wie 18 jaar wordt moet ineens allerlei zaken zelf gaan regelen. In de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland krijgen de kersverse volwassenen een speciale verjaardagskaart die hen wijst op hun verplichtingen en verantwoordelijkheden, om zo financiële problemen te kunnen voorkomen.

Tentoonstelling Anders nog iets…?

Vanaf dit weekend te zien in Dorpshuis Het Centrum in Venhuizen. We komen er vrijwel dagelijks en denken er nauwelijks nog bij na: de winkel. Je komt binnen via de automatische schuifdeur, pakt je karretje en betaalt eenvoudig met de pin. Maar hoe ging dat vroeger eigenlijk? En wie waren de gezichten achter de winkeltjes van Venhuizen tot Schellinkhout?

Maak je niet druk!

Dat doen wij wel voor je

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak je niet druk

Dat doen wij wel voor je

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.