Test venhuis

Teksten

wij helpen je jouw boodschap over te brengen

Een bakker verkoopt witte en bruine broden en doet dat 7 dagen in de week met een glimlach op z’n gezicht. Hij kan natuurlijk vertellen dat hij dat doet omdat er letterlijk en figuurlijk brood op de plank moet komen, maar dat is bij 99,9% van de werkende mensen het geval. Mooier is om de achterliggende reden te vertellen. Deze is bij vrijwel iedereen uniek. Bijvoorbeeld: hij gelooft dat zijn brood het beste brood is om de dag mee te beginnen. 

Met andere woorden: Iedereen kan vertellen wat hij doet en hoe hij dat doet. Maar op papier zetten waaróm je iets doet vinden ondernemers vaak een stuk lastiger. Wij helpen jou daarbij! Onze ervaren tekstschrijvers bepalen samen met jou de juiste boodschap en de toon die past bij jouw doelgroep. Ook complexere materie weten we om te zetten naar een prettig leesbare tekst.

Duidelijke taal

Wij vinden het superbelangrijk dat teksten goed leesbaar zijn. Welke tone of voice we kiezen hangt helemaal af van de doelgroep van de tekst. Kiezen we voor ‘je’ of toch voor ‘u’?  En houden we het serieus of mag het best wel een beetje met een knipoog? Dit zijn zomaar een aantal vragen waar we bij stilstaan voor we een tekst gaan schrijven. 

SEO-proof

In het type tekst zit een wezenlijk verschil. Is de tekst bijvoorbeeld voor een website, dan houden we hier rekening mee. Door het toepassen van slimme schrijftechnieken maken we jouw website interessanter voor Google en daarmee beter vindbaar. 

 

Wij maken en redigeren teksten voor:

  • Websites
  • Socials
  • Persberichten
  • Artikelen
  • Flyers & Brochures
  • Blogs
  • Video’s
  • Boeken
  • Producten
  • Vacatures

Venhuis maakt

 

jouw idee tot een concept

Hieronder vind je wat van ons werk

Venhuis is een voedselbank voor bijen

Voer de bij bij! Een mooie actie waar we graag ons steentje aan ‘bij’dragen 😉 Venhuis is daarom een voedselbank voor bijen. Dat betekent dat je een gratis zakje inheems, biologisch zaad kunt ophalen. Zo geef je de natuur in jouw omgeving een boost.

Klant in beeld: Seed meets Technology

In 2019 klopte Vertify bij ons aan. De organisatie achter Seed meets Technology wilde haar social mediakanalen professionaliseren in de aanloop naar het event in 2020. Seed meets Techonology draait helemaal om de technologie achter zaadverwerking en veredeling.

Campagne 18inSED gelanceerd

Een DigiD aanvragen, een eigen zorgverzekering afsluiten of studiefinanciering aanvragen.Wie 18 jaar wordt moet ineens allerlei zaken zelf gaan regelen. In de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland krijgen de kersverse volwassenen een speciale verjaardagskaart die hen wijst op hun verplichtingen en verantwoordelijkheden, om zo financiële problemen te kunnen voorkomen.

Tentoonstelling Anders nog iets…?

Vanaf dit weekend te zien in Dorpshuis Het Centrum in Venhuizen. We komen er vrijwel dagelijks en denken er nauwelijks nog bij na: de winkel. Je komt binnen via de automatische schuifdeur, pakt je karretje en betaalt eenvoudig met de pin. Maar hoe ging dat vroeger eigenlijk? En wie waren de gezichten achter de winkeltjes van Venhuizen tot Schellinkhout?

Goud idee?

Laat het ons weten!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goud idee?

Laat het ons weten!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.