0228-545280 info@venhuis.nl

Duurzaam Venhuis

make durability great again

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen is nog steeds een ‘hot’ item! Venhuis denkt al jaren zoveel mogelijk aan het milieu en onze omgeving. Zo proberen we zo veel mogelijk verspilling tegen te gaan en recyclen we waar mogelijk . Met alleen FSC-gekwantificeerd papier en chemie-vrije drukplaten waren wij als een van de eerste drukkerijen bezig met onze ecologische voetafdruk. In 2018 deden we daar nog een schepje bovenop door ons dak te voorzien van zonnepanelen en witte dakbedekking.

Duurzaam digitaal

Natuurlijk draait het bij Venhuis al lang niet meer alléén om printbare media. Ook bij het maken van onze digitale mediaproducties houden wij rekening met het milieu. Zo houden we ons bij het bouwen van een website aan de webstandaarden. De websites laden sneller en werken efficiënter. Niet alleen goed voor de vindbaarheid in zoekmachines; bezoekers van een snelle website hebben minder energie nodig om jouw website te bekijken. Had je nooit aan gedacht hè?

100% elektrisch afgeleverd

Sinds 2018 rijden we onze compleet elektrische bestelwagen en ook onze Hyundai Kona (2019) rijdt volledig op elektriciteit. Onze stroom wordt opgewerkt op ons eigen dak. Dankzij de 200 zonnepanelen die buurman Zonzo installeerde draaien we op mooie dagen energieneutraal. Ook werd recentelijk ons dak bedekt met witte bedekking. Bekijk hieronder de dronevideo die Boy Blaauw  van ons dak maakte in opdracht van Schadenberg.

Zin in iets nieuws?

Laat het ons weten!

Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact met ons op

Zin in iets nieuws?

Laat het ons weten!

Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?