Test venhuis

Duurzaam Venhuis

alles met oog voor onze omgeving

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen vinden wij heel belangrijk. Wij geven om het milieu en onze omgeving en baseren daar ook onze zakelijke keuzes op. Zo proberen we zo veel mogelijk verspilling tegen te gaan en recyclen we waar mogelijk. Met alleen FSC-gekwantificeerd papier en chemie-vrije drukplaten waren wij als een van de eerste drukkerijen bezig met onze ecologische voetafdruk. In 2018 deden we daar nog een schepje bovenop door ons dak te voorzien van 200 zonnepanelen en witte dakbedekking.

Papierbak-proof print

Bij Venhuis maken we gebruik van biologische inkt en ook verder in ons productieproces worden alleen niet-chemische producten gebruikt. Ons drukwerk is daardoor goed recyclebaar! Maar niet alleen onze print is dat, ook onze enveloppen zijn volledig afbreekbaar. De vensterenveloppen die wij gebruiken hebben een venster van biologisch afbreekbaar plastic waardoor je ze zo in de papierbak kunt gooien na gebruik! Dat is toch wel het vermelden waard vinden wij. 

100% elektrisch afgeleverd

Sinds 2018 hebben we de keuze gemaakt volledig in te zetten op elektrisch vervoer. Ons hele wagenpark is ondertussen elektrisch, zelfs onze grasmaaier rijdt op stroom! Onze stroom wordt opgewerkt op ons eigen dak. Dankzij de 200 zonnepanelen die buurman Zonzo installeerde draaien we op mooie dagen energieneutraal. Ook werd ons dak bedekt met witte bedekking. Bekijk hieronder de dronevideo die Boy Blaauw van ons dak maakte in opdracht van Schadenberg

Duurzaam digitaal

Natuurlijk draait het bij Venhuis al lang niet meer alléén om printbare media. Ook bij het maken van onze digitale mediaproducties houden wij rekening met het milieu. Zo houden we ons bij het bouwen van een website aan de webstandaarden. De websites laden sneller en werken efficiënter. Niet alleen goed voor de vindbaarheid in zoekmachines; bezoekers van een snelle website hebben minder energie nodig om jouw website te bekijken. Had je nooit aan gedacht hè?

Zin in iets nieuws?

Laat het ons weten!

Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zin in iets nieuws?

Laat het ons weten!

Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?