0228-545280 info@venhuis.nl

Drukwerk en Print

zichtbaar voor jouw doelgroep

Venhuis is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in druk- en printwerk. Met een uitgebreid machinepark en misschien nog wel belangrijker: echte specialisten in dienst, draaien wij onze hand niet om voor specialistisch drukwerk. 

Soorten en maten

Drukwerk is er in allerlei soorten en maten. Wil je iets dat opvalt of wil je juist iets dat lekker in de hand ligt? Of toch allebei? Wij geven je advies over papierdiktes, materialen en vormen.

Proefdrukje

We zijn geen printshop, maar een communicatiebureau met de mogelijkheid tot printen en drukken. Voordeel in vergelijking tot printshops is dat wij een proefje kunnen maken, voordat je akkoord geeft. Scheelt nare verrassingen achteraf.

Machinepark

Communicatiebureau’s zijn er in overvloed, maar er zijn er maar weinig die alles in eigen huis kunnen maken. Bij Venhuis beschikken we over een heus machinepark waarmee we al jouw drukwerk kunnen verzorgen.

Zelf aanleveren

Ben jij zelf handig genoeg om je drukwerk op te maken? Geen probleem. Stuur het ons op en wij regelen het voor je.

Afwerking

Pas bij het afwerken krijgt jouw drukwerk zijn vorm. Onze eigen binderij maakt het mogelijk om jouw product te brocheren, hechten, lijmen of te nieten. We snijden het op maat, stansen het in de juiste vorm en geven het een slit, ril of een preeg mee. Kortom: alles wat jouw drukwerk uniek maakt.

Door het aanbrengen van bijvoorbeeld een reliëf, watermerk of beschermlaag wordt het voor fraudeurs lastiger om jouw drukwerk te kopiëren. Handig voor diploma’s & certificaten of kraskaarten!

Venhuis maakt

bijzonder drukwerk en hoogwaardige prints

Hieronder vind je wat van ons werk

Maak je niet druk!

Dat doen wij wel voor je

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Maak je niet druk

Dat doen wij wel voor je

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.