Test venhuis

Drukwerk en Print

zichtbaar voor jouw doelgroep

Venhuis is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in druk- en printwerk. Met een uitgebreid machinepark en misschien nog wel belangrijker: echte specialisten in dienst, draaien wij onze hand niet om voor specialistisch drukwerk. 

Soorten en maten

Drukwerk is er in allerlei soorten en maten. Wil je iets dat opvalt of wil je juist iets dat lekker in de hand ligt? Of toch allebei? Wij geven je advies over papierdiktes, materialen en vormen.

Proefdrukje

We zijn geen printshop, maar een communicatiebureau met de mogelijkheid tot printen en drukken. Voordeel in vergelijking tot printshops is dat wij een proefje kunnen maken, voordat je akkoord geeft. Scheelt nare verrassingen achteraf.

Machinepark

Communicatiebureau’s zijn er in overvloed, maar er zijn er maar weinig die alles in eigen huis kunnen maken. Bij Venhuis beschikken we over een heus machinepark waarmee we al jouw drukwerk kunnen verzorgen.

Zelf aanleveren

Ben jij zelf handig genoeg om je drukwerk op te maken? Geen probleem. Stuur het ons op en wij regelen het voor je.

Afwerking

Pas bij het afwerken krijgt jouw drukwerk zijn vorm. Onze eigen binderij maakt het mogelijk om jouw product te brocheren, hechten, lijmen of te nieten. We snijden het op maat, stansen het in de juiste vorm en geven het een slit, ril of een preeg mee. Kortom: alles wat jouw drukwerk uniek maakt.

Door het aanbrengen van bijvoorbeeld een reliëf, watermerk of beschermlaag wordt het voor fraudeurs lastiger om jouw drukwerk te kopiëren. Handig voor diploma’s & certificaten of kraskaarten!

Venhuis maakt

bijzonder drukwerk en hoogwaardige prints

Hieronder vind je wat van ons werk

Campagne 18inSED gelanceerd

Een DigiD aanvragen, een eigen zorgverzekering afsluiten of studiefinanciering aanvragen.Wie 18 jaar wordt moet ineens allerlei zaken zelf gaan regelen. In de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland krijgen de kersverse volwassenen een speciale verjaardagskaart die hen wijst op hun verplichtingen en verantwoordelijkheden, om zo financiële problemen te kunnen voorkomen.

Brochure Juwelier van den Mosselaar

Toen Daniëlle en Tjeerd van den Mosselaar 3 jaar geleden bij ons aanklopten voor ontwerp en productie van een nieuwe folder voor hun eigen MAGMA sieraden, veerden onze creatieven direct op. Van den Mosselaar is een begrip in de regio en draait al meer dan 40 jaar mee in het juweliersvak. En binnen Venhuis staan zij met hun verlovingsringen en sieraden aan de basis van een aantal gelukkige relaties. 😉 

Tentoonstelling Anders nog iets…?

Vanaf dit weekend te zien in Dorpshuis Het Centrum in Venhuizen. We komen er vrijwel dagelijks en denken er nauwelijks nog bij na: de winkel. Je komt binnen via de automatische schuifdeur, pakt je karretje en betaalt eenvoudig met de pin. Maar hoe ging dat vroeger eigenlijk? En wie waren de gezichten achter de winkeltjes van Venhuizen tot Schellinkhout?

Maak je niet druk!

Dat doen wij wel voor je

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak je niet druk

Dat doen wij wel voor je

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.