Test venhuis
0228-545280 info@venhuis.nl

Nieuwe website voor Restaurant Stek in Amsterdam

oktober 15, 2020

 

Restaurant Stek (de fijnste Stek van Amsterdam) had behoefte aan een goede nieuwe website. Een site die aansluit bij de waarden van Stek: lokaal, Amsterdams, verantwoord lekker eten. Op de nieuwe site kunnen (toekomstige) klanten in één oogopslag zien met wat voor stek ze te maken hebben en snel vinden wat ze serveren en waar ze zitten.

Wij bouwden de nieuwe website in WordPress. De voordelen van dit systeem zijn onder andere dat het plaatsen van foto’s, nieuwsberichten en artikelen heel makkelijk gaat. Dit kan vanaf elke computer met internet. Een ander voordeel is dat klanten zelf met de site overweg kunnen.

Responsive website

De site die we maakten is responsive, dus op elk device (computer, telefoon, tablet) te bekijken. In overleg met de ladies van Stek redigeerden we de aangeleverde teksten voor de nieuwe website. De teksten moesten goed duidelijk maken waar Stek voor staat: Een plek om lekker te ontbijten en lunchen met zelfgemaakte, steeds meer biologische, lokale producten!

 

Hoe we dat deden?

  • We lieten de foto’s spreken; een bezoeker heeft behoefte om te zien hoe een restaurant oogt.
  • De kleuren van de site lieten we aansluiten bij het vernieuwde interieur van Stek.
  • Reserveren maakten we overal op de nieuwe website duidelijk zichtbaar.
  • We zetten het verhaal van de ondermemers in de hoofdrol, hier sprak namelijk heel veel liefde voor het horecavak uit.

Ook op zoek naar een mooie nieuwe site die klanten oplevert? Neem dan contact met ons op.

 

“We wilden graag een mooie, complete, nieuwe website, die we na oplevering gemakkelijk zelf konden aanpassen met nieuwe foto’s en dergelijke. En we wilden graag van de vreselijke oude mailserver af; een nieuwe mailclient dus.

We hebben een mooie nieuwe site, met meer informatie en foto’s, waar ik gemakkelijk zelf in kan werken. We zijn ook over gestapt naar G-Suite, een hele verbetering.We hebben prettig met jullie gewerkt. Er wordt snel gereageerd en het contact was fijn. Super fijn ook dat we samen met jou de esthetische puntjes op de i hebben kunnen zetten, waardoor het geworden is wat we voor ogen hadden.

De site is strak en overzichtelijk. Als ik iets wil veranderen, kan dat snel gemakkelijk en dan werkt alles daarna nog steeds ;)”

Zou je ons bij een ander aanbevelen en wat zou jij dan willen zeggen?
“Ja! Fijne flexibele partij om mee te werken en goed eindresultaat. Goed bereikbaar voor vragen tijdens en na het proces.”

Harriet van Utenhove

Eigenaar, Stek

Steun de horeca
Wil je thuis eten op restaurantniveau én zorgen dat de horeca blijft draaien? Bestel dan een menu bij Stek!

Stek Amsterdam nieuwe website
Stek Amsterdam nieuwe website