Test venhuis
0228-545280 info@venhuis.nl

Marketing en communicatie

zichtbaar voor jouw doelgroep

Het overbrengen van de boodschap op jouw doelgroep. Dat is waar wij goed in zijn. Wij helpen onze klanten zichtbaar te zijn voor hun doelgroep. Op die manier trekken zij nieuwe klanten aan.

Communicatie

Wij helpen MKB-ers en grotere organisaties met hun marketing en communicatie. Soms beschikt een klant over een communicatieafdeling die wij aanvullen, en soms zijn wij de communicatieafdeling.

 

Frisse blik

Met een frisse blik kijken we naar de uitingen. Is er een creatieve oplossing te verzinnen om de doelgroep te bereiken? Misschien bestaat er al een idee dat moet worden uitgewerkt?

On- en offline gecombineerd

Als het even kan combineren we web en print. Wij denken dat de kracht van een goede campagne zit in de combinatie van on- en offline benadering van uw doelgroep. De hoge attentiewaarde van een poststuk gecombineerd met een mooie website en online mailing verhoogt de conversie van een campagne aanzienlijk.

Venhuis maakt

gave concepten en frisse ideeën

Hieronder vind je wat van ons werk

Tentoonstelling Anders nog iets…?

Vanaf dit weekend te zien in Dorpshuis Het Centrum in Venhuizen. We komen er vrijwel dagelijks en denken er nauwelijks nog bij na: de winkel. Je komt binnen via de automatische schuifdeur, pakt je karretje en betaalt eenvoudig met de pin. Maar hoe ging dat vroeger eigenlijk? En wie waren de gezichten achter de winkeltjes van Venhuizen tot Schellinkhout?

Klant in beeld: Paul Botman

Oktober vorig jaar belde Paul Botman naar Venhuis met één simpele vraag: ‘of wij ook boeken drukken’. Een uur later zaten we met Paul om tafel en werd die ene korte vraag een enerverend gesprek met iemand die het bollentelersvak (is dat een woord?!) heeft zien ontwikkelen tot wat het nu is.

Klant in beeld: Seed meets Technology

In 2019 klopte Vertify bij ons aan. De organisatie achter Seed meets Technology wilde haar social mediakanalen professionaliseren in de aanloop naar het event in 2020. Seed meets Techonology draait helemaal om de technologie achter zaadverwerking en veredeling.

Goud idee?

Laat het ons weten!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Goud idee?

Laat het ons weten!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.