Test venhuis

Marketing en communicatie

zichtbaar voor jouw doelgroep

Het overbrengen van de boodschap op jouw doelgroep. Dat is waar wij goed in zijn. Wij helpen onze klanten zichtbaar te zijn voor hun doelgroep. Op die manier trekken zij nieuwe klanten aan.

Communicatie

Wij helpen MKB-ers en grotere organisaties met hun marketing en communicatie. Soms beschikt een klant over een communicatieafdeling die wij aanvullen, en soms zijn wij de communicatieafdeling.

 

Frisse blik

Met een frisse blik kijken we naar de uitingen. Is er een creatieve oplossing te verzinnen om de doelgroep te bereiken? Misschien bestaat er al een idee dat moet worden uitgewerkt?

On- en offline gecombineerd

Als het even kan combineren we web en print. Wij denken dat de kracht van een goede campagne zit in de combinatie van on- en offline benadering van uw doelgroep. De hoge attentiewaarde van een poststuk gecombineerd met een mooie website en online mailing verhoogt de conversie van een campagne aanzienlijk.

Venhuis maakt

gave concepten en frisse ideeën

Hieronder vind je wat van ons werk

Heb jij de kalenders voor 2024 al besteld?

Sh*t, weer bijna te laat! Maar het kan nog precies; een eigen kalender voor volgend jaar laten maken. Marketingtechnisch kan het een slimme zet kan zijn. Met een op maat gemaakte bedrijfskalender die staat te shinen op het bureau van je klanten kun je je merk gedurende het hele jaar in de schijnwerpers zetten.

Waarom e-mailmarketing?

E-mailmarketing oftewel het versturen van nieuwsbrieven is een krachtige én effectieve vorm van digitale marketing. Het is een mooie manier om je doelgroep te bereiken, je merk te versterken, klanten te betrekken en uiteindelijk jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Er zijn verschillende redenen waarom emailmarketing een waardevolle strategie is. We sommen ze hieronder voor je op.

Campagne 18inSED gelanceerd

Een DigiD aanvragen, een eigen zorgverzekering afsluiten of studiefinanciering aanvragen.Wie 18 jaar wordt moet ineens allerlei zaken zelf gaan regelen. In de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland krijgen de kersverse volwassenen een speciale verjaardagskaart die hen wijst op hun verplichtingen en verantwoordelijkheden, om zo financiële problemen te kunnen voorkomen.

Tentoonstelling Anders nog iets…?

Vanaf dit weekend te zien in Dorpshuis Het Centrum in Venhuizen. We komen er vrijwel dagelijks en denken er nauwelijks nog bij na: de winkel. Je komt binnen via de automatische schuifdeur, pakt je karretje en betaalt eenvoudig met de pin. Maar hoe ging dat vroeger eigenlijk? En wie waren de gezichten achter de winkeltjes van Venhuizen tot Schellinkhout?

Klant in beeld: Paul Botman

Oktober vorig jaar belde Paul Botman naar Venhuis met één simpele vraag: ‘of wij ook boeken drukken’. Een uur later zaten we met Paul om tafel en werd die ene korte vraag een enerverend gesprek met iemand die het bollentelersvak (is dat een woord?!) heeft zien ontwikkelen tot wat het nu is.

Goud idee?

Laat het ons weten!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goud idee?

Laat het ons weten!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.