Test venhuis

Certificeringen

Als je het doet, doe het dan goed!

Milieubewust en duurzaam produceren is voor Venhuis van groot belang. Wij doen alles wat in ons bereik ligt om zo verantwoordelijk mogelijk met mens en milieu om te gaan. Zo recyclen wij al ons oude papier en produceren we als een van de eerste drukkerijen de drukplaten chemieloos. Uiteraard maken wij uitsluitend gebruik van groene stroom. Verder werken wij met alcoholarm vochtwater en plantaardige bio-inkten.

Pica Media Partners

Venhuis is partner in het netwerk van zelfstandige grafimedia bedrijven: Pica Media Partners. Vanuit dit netwerk bundelen wij onze krachten in gemeenschappelijke research & development, inkoopactiviteiten en verkoop-/marketingactiviteiten. Natuurlijk benutten de Pica Media Partners de onderlinge productiespecialiteiten en capaciteiten. Dit alles om onze relaties optimaal te kunnen voorzien van meer rendement uit uw grafische communicatie. Krachtenbundeling in optima forma die ons in staat stelt tot het zijn van een Communicatie partner.

KVGO

De Koninklijke KVGO is de ondernemingsvereniging voor werkgevers in de communicatiebranche. Onze leden vervaardigen communicatiedragers in opdracht van klanten. Het KVGO kent als belangrijkste doel het behartigen van de belangen van de leden en hen ondersteunen waar mogelijk bij hun bedrijfsvoering. Bij het KVGO zijn eind 2011 circa 1.700 bedrijven aangesloten. In totaal werken hier 23.500 mensen.

FSC

Al het papier dat wij leveren is FSC gekwantificeerd. Door te kiezen voor papier met het FSC® keurmerk draagt u bij aan het behoud van bossen wereldwijd. Geef blijk van duurzaam ondernemerschap en een langetermijn visie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van milieuvriendelijk ondernemen contact met ons op.

AVG OK!

De Stichting AVG heeft vastgesteld dat wij de nodige privacy inspanningen doen om te voldoen aan de AVG wetgeving zoals die een aantal jaar geleden is ingevoerd. Dit betekent concreet het volgende: 

 1. Wij nemen privacy serieus

  En doen daarvoor de nodige inspanningen, in overeenstemming met de wetgeving.

 2. Wij hebben een privacy policy

  Deze staat op onze website.

 3. Wij hebben privacy goed geregeld

  Wij hebben intern de nodige afspraken gemaakt zodat we goed met privacy gegevens kunnen omgaan.

 4. Wij hebben duidelijke afspraken met externen

  Wij hebben met onze leveranciers afspraken gemaakt om te zorgen dat persoonsgegevens veilig worden opgeslagen en verwerkt volgens de geldende AVG-wetgeving.

 5. Wij hebben permanente aandacht voor privacy

  Wij hebben regelmatig aandacht voor AVG om up-to-date te blijven.

 6. Wij spannen ons in om de wet na te leven

  Wij houden ons aan de inspanningsverplichting om te zorgen voor veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens.

 7. Wij onderstrepen het belang van privacy

  Wij hechten veel belang aan privacy en persoonsgegevens en willen dat laten zien door ons werk, onze producten en diensten en deze AVG OK-deelname.

We zijn blij met deze erkenning. Ons digitale certificaat vind je hier.

Zin in iets nieuws?

Laat het ons weten!

Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zin in iets nieuws?

Laat het ons weten!

Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?