0228-545280 info@venhuis.nl

Concept en idee

zichtbaar voor jouw doelgroep

Jouw boodschap aan de man brengen op een zo opvallend mogelijke manier en daarmee je business versterken. Dat is waar we goed in zijn bij Venhuis. We werken samen met jou een idee uit tot een compleet concept of communicatieplan.

1. I have a dream

Jij hebt een idee, wij hebben de mensen. We bespreken jouw wensen en geven je advies. Samen komen we tot een concreet idee. 

 

2. Creatieve blik

Nu gaan we pas echt aan de slag. Onze creatieve mensen buigen zich over de look & feel van het concept, terwijl de tekstschrijver zijn licht laat schijnen op de inhoud. Samen zorgen zij ervoor dat jouw idee de vorm krijgt die jij wenst.

3. Smaken verschillen

In ons eerste gesprek hebben we ervoor gezorgd dat onze neuzen dezelfde kant op staan. Toch kan het zijn dat je graag nog wat dingen anders ziet. Geen probleem. We sleutelen net zo lang totdat jij tevreden bent.

4. Persen en printen

Pas als het idee zodanig is uitgewerkt dat ‘ie helemaal naar wens is, gaat ‘ie in productie. Lekker, kun jij er weer tegenaan.

Goudeerlijk advies

Bij Venhuis houden we er niet van om stil te staan. Waarom zouden we jou dan wel laten wachten? We hanteren korte lijnen, geven snel reactie en je ontvangt vaak dezelfde dag nog een offerte. Daarnaast werken we met een vast contactpersoon en geven we altijd goudeerlijk advies.

Venhuis maakt

 

gave concepten en frisse ideeën

Hieronder vind je wat van ons werk

Goud idee?

Laat het ons weten!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Goud idee?

Laat het ons weten!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.