Test venhuis

Concept en idee

zichtbaar voor jouw doelgroep

Jouw boodschap aan de man brengen op een zo opvallend mogelijke manier en daarmee je business versterken. Dat is waar we goed in zijn bij Venhuis. We werken samen met jou een idee uit tot een compleet concept of communicatieplan.

1. I have a dream

Jij hebt een idee, wij hebben de mensen. We bespreken jouw wensen en geven je advies. Samen komen we tot een concreet idee. 

 

2. Creatieve blik

Nu gaan we pas echt aan de slag. Onze creatieve mensen buigen zich over de look & feel van het concept, terwijl de tekstschrijver zijn licht laat schijnen op de inhoud. Samen zorgen zij ervoor dat jouw idee de vorm krijgt die jij wenst.

3. Smaken verschillen

In ons eerste gesprek hebben we ervoor gezorgd dat onze neuzen dezelfde kant op staan. Toch kan het zijn dat je graag nog wat dingen anders ziet. Geen probleem. We sleutelen net zo lang totdat jij tevreden bent.

4. Persen en printen

Pas als het idee zodanig is uitgewerkt dat ‘ie helemaal naar wens is, gaat ‘ie in productie. Lekker, kun jij er weer tegenaan.

Goudeerlijk advies

Bij Venhuis houden we er niet van om stil te staan. Waarom zouden we jou dan wel laten wachten? We hanteren korte lijnen, geven snel reactie en je ontvangt vaak dezelfde dag nog een offerte. Daarnaast werken we met een vast contactpersoon en geven we altijd goudeerlijk advies.

Venhuis maakt

 

gave concepten en frisse ideeën

Hieronder vind je wat van ons werk

Heb jij de kalenders voor 2024 al besteld?

Sh*t, weer bijna te laat! Maar het kan nog precies; een eigen kalender voor volgend jaar laten maken. Marketingtechnisch kan het een slimme zet kan zijn. Met een op maat gemaakte bedrijfskalender die staat te shinen op het bureau van je klanten kun je je merk gedurende het hele jaar in de schijnwerpers zetten.

Waarom e-mailmarketing?

E-mailmarketing oftewel het versturen van nieuwsbrieven is een krachtige én effectieve vorm van digitale marketing. Het is een mooie manier om je doelgroep te bereiken, je merk te versterken, klanten te betrekken en uiteindelijk jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Er zijn verschillende redenen waarom emailmarketing een waardevolle strategie is. We sommen ze hieronder voor je op.

Campagne 18inSED gelanceerd

Een DigiD aanvragen, een eigen zorgverzekering afsluiten of studiefinanciering aanvragen.Wie 18 jaar wordt moet ineens allerlei zaken zelf gaan regelen. In de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland krijgen de kersverse volwassenen een speciale verjaardagskaart die hen wijst op hun verplichtingen en verantwoordelijkheden, om zo financiële problemen te kunnen voorkomen.

Tentoonstelling Anders nog iets…?

Vanaf dit weekend te zien in Dorpshuis Het Centrum in Venhuizen. We komen er vrijwel dagelijks en denken er nauwelijks nog bij na: de winkel. Je komt binnen via de automatische schuifdeur, pakt je karretje en betaalt eenvoudig met de pin. Maar hoe ging dat vroeger eigenlijk? En wie waren de gezichten achter de winkeltjes van Venhuizen tot Schellinkhout?

Goud idee?

Laat het ons weten!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goud idee?

Laat het ons weten!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.