Test venhuis

Maak van je auto een rijdend visitekaartje met magneetstickers!

juni 4, 2020

Ben je voor een tijdelijke actie op zoek naar magneetborden met print? Zoek dan niet verder. Wij leveren magneetstickers en -borden voor op voertuigen, machines of andere metalen objecten. Van klein tot groot, een bord kan tot wel 96 cm breed zijn. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Zorg dat de boodschap blijft plakken!

Onze magneetstickers en -borden worden gemaakt van magneetfolie. Ze zijn snel verwijderbaar en kunnen steeds opnieuw gebruikt worden. Het materiaal is daarom heel geschikt voor tijdelijke autoreclame, zo kan al je personeel een dag rondrijden met reclamestickers bijvoorbeeld! Ook een metalen product op een beurs uitlichten gaat heel goed met deze magneetstickers. Een magneetbord blijft ook goed plakken op een metalen kast. 

 

Maar laat de magneetstickers niet te lang plakken!

Let op: Magneetfolie gaat na enkele dagen een permanente hechting aan met de ondergrond. Laat Magneetfolie daarom nooit langer dan twee dagen achter elkaar op een voertuig zitten. Zo voorkom je corrosievorming en blijft het mogelijk om zowel de achterzijde van de magneetplaat als de auto waarop deze bevestigd is goed schoon te houden.

 

Wil je magneetstickers bestellen? Neem dan contact met ons op!

Een matte uitstraling

Het folie van onze magneetborden is een matte, witte vinyl. Het materiaal kan zowel indoor als outdoor gebruikt worden. Kleuren komen mooi tot hun recht dankzij de witte ondergrond. Je kunt kiezen voor een vierkant of rechthoekig of een contourgesneden in een vorm.

Weet jij al wat voor bestickering het wordt of heb je nog geen idee voor het ontwerp? Ook daar kunnen we je mee helpen!

Op zoek naar corona-communicatiemiddelen?

Laat het ons weten!

Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op zoek naar corona-communicatiemiddelen?

Laat het ons weten!

Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?