Test venhuis
0228-545280 info@venhuis.nl

Brochure Juwelier van den Mosselaar

apr 5, 2023

Wat een pareltje 

Wat doe je als je voor het eerst jouw eigen sieradenlijn bij de doelgroep onder de aandacht wil brengen? Eerlijk is eerlijk: dan bel je niet gelijk Venhuis, maar begin je een online zoektocht naar drukkerijen en communicatiebureaus in de buurt. Prijs en productietijd spelen een grote rol in de uiteindelijke keuze, maar het gevoel dat je bij een partij krijgt is minstens zo belangrijk. En andersom is dat precies hetzelfde.

Toen Daniëlle en Tjeerd van den Mosselaar 3 jaar geleden bij ons aanklopten voor ontwerp en productie van een nieuwe folder voor hun eigen MAGMA sieraden, veerden onze creatieven direct op. Van den Mosselaar is een begrip in de regio en draait al meer dan 40 jaar mee in het juweliersvak. En binnen Venhuis staan zij met hun verlovingsringen en sieraden aan de basis van een aantal gelukkige relaties. 😉 

Ook de relatie tussen Venhuis Communicatie Producties en van den Mosselaar blijkt een gelukkig huwelijk. We hebben vorige maand alweer de derde MAGMA-brochure uitgebracht en hebben naast het gebruikelijke drukwerk (brief- en factuurpapier) ook de website in beheer.

Hoe Daniëlle de samenwerking heeft ervaren?

Wanneer je op zoek bent naar een regionaal bedrijf wat nog echt hart voor de zaak heeft en net dat ene stapje extra doet voor jou als klant, zit je bij Venhuis goed. De medewerkers van Venhuis voelen goed aan hoe wij onze brochure willen hebben. Er wordt snel gewerkt en het is makkelijk om contact te krijgen met de medewerkers. Afgelopen periode hadden we problemen met Facebook en ook toen zijn we heel goed geholpen.

Woon je in de buurt, dan heb je de brochure ongetwijfeld in de bus gehad. En zeg nu zelf: hij is toch om door een ringetje te halen?

Impact maken?

Laat het ons weten!

Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Impact maken?

Laat het ons weten!

Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?