Test venhuis

Een nieuwe site voor Grootfruit

nov 21, 2022

’Venhuis is een communicatiebureau met enthousiaste en open mensen, met een leuke visie. Ze geven je het gevoel dat je gezien wordt en maken er een echte samenwerking van’’

Laura de boer, die samen met haar man Toine Groot het perenteeltbedrijf Grootfruit in Hem runt, komt nu al een aantal jaar bij ons over de vloer voor het ontwerp van de etiketten voor haar eigen onderneming: De Sapsommelier.

Toen ze ons aan het begin van de zomer vertelde enorm tegen de administratieve rompslomp op te kijken in de voor hun drukste periode van het jaar, gingen bij ons de radartjes draaien. Dat moet makkelijker kunnen!

We bedachten een simpele maar doeltreffende landingspage waarop Poolse en Oekraïense werknemers zich met een paar drukken op de knop konden inschrijven. Volledig vertaald in hun eigen taal, met aanleverinstructies.

Voordeel voor Grootfruit: alle aanmeldingen zijn overzichtelijk gebundeld en bank- en sofinummers zijn door de werknemers zelf ingevuld, wat het aantal foute nummers aanzienlijk verkleind.

Ander voordeel voor Grootfruit: we bouwden de indeling van het formulier dusdanig op dat het correspondeerde met de excel-sheet van de boekhouder. Zo kon met 1 druk op de knop de export vanuit de invulformulieren worden geïmporteerd in het boekhoudbestand.

Vera Boomsma

Zeg, Laura. Hoe vond je de samenwerking?

Heel prettig. Het contact verloopt vlot en efficiënt. Je mag altijd wat vragen en samen kom je tot de beste manier van werken en hoe je zaken visueel goed kan overbrengen. Het resultaat is een prachtige en overzichtelijke website in het Nederlands, Pools en Oekraïens. Met een efficiënte inbouw van een aanmeldformulier.  Het zorgt voor een overzichtelijk en strak georganiseerd medewerkersoverzicht. De site met persoonlijke foto’s en bewegende beelden geven de mensen een vertrouwd gevoel. Het is een beveiligde site en dat voelt goed.

 

Het overzicht dat ik heb als de medewerkers de gegevens hebben ingevuld is een verademing. Het staat allemaal op rij en ik kan het zo knippen en plakken en naar de boekhouder sturen. Doordat de medewerkers zelf hun gegevens invullen zijn er veel minder fouten en hoef je naderhand bij het contract geen extra aanpassingen of verbeteringen door te voeren.

De omgang en de korte lijnen met de medewerkers van Venhuis is erg prettig, dat ervaar je niet zo vaak meer. Samen kijken en werken aan hetgeen wat het beste wat bij jouw bedrijf past zonder dat je bang bent dat het financieel later tegen valt. Afspraak is afspraak.

Impact maken?

Laat het ons weten!

Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Impact maken?

Laat het ons weten!

Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?