Test venhuis

Boek: Pinda uit de Polder

sep 26, 2022

Iedereen die het Noord Hollands Dagblad leest, heeft ze vast wel eens voorbij zien komen: De columns en recepten van Nanja Pol. Pittige verhalen en smeuïge recepten die hun oorsprong vinden in de Oerhollandse en Indische keuken.

Met een passie voor schrijven, liefde voor koken en een schat aan ervaring in het horecaleven besloot deze Pinda uit de Polder een boek te schrijven. Een bundel. Vol smakelijke verhalen en even smakelijke illustraties van Mark Werner (links op de foto).

 

Wat deden we voor Nanja?

Vaak komen klanten bij Venhuis met een idee. Een wens. Die verder geconcretiseerd moet worden om uiteindelijk om te kunnen zetten in iets tastbaars. Nanja niet. Het boek was inmiddels geschreven en de vormgeving was nagenoeg rond. Het moest alleen nog even op papier gezet worden. Letterlijk dan.

Begeleiding & Advies
Waar denk je aan bij het uitgeven van een boek? Kun je zomaar een ISBN nummer ontvangen en hoe werkt dat hele uitgeversproces nu eigenlijk? Waarom zou ik naar een uitgeverij gaan en wat zijn de voordelen om dit via Venhuis te doen?

Papierkeuze & Drukken
De keuze van het papier draagt voor 90% bij aan de leeservaring. Wat wil je dat je boek uitstraalt en vooral: wat wil je dat klanten voelen? Wil je glans of toch structuur? Ga je voor poepiesjiek of toch voor authentiek? Dit wordt grotendeels bepaald door het papier.

Omdat we alles in-house maken en een aardige papiervoorraad hebben, check je bij ons eenvoudig welk materiaal je wilt.

Binden

Vera Boomsma

Impact maken?

Laat het ons weten!

Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Impact maken?

Laat het ons weten!

Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?