Test venhuis

Werken bij Venhuis: ordermanager Nathalie

Tijd voor een voorstelrondje voor de Venhuis teamleden. Nathalie wilde vroeger politieagent worden. Het liep behoorlijk anders, want ze is nu orderbegeleider bij Venhuis!

“Mijn werk bij Venhuis Communicatie Producties is eigenlijk heel divers! Het is niet in één zin samen te vatten. Ik start de dag altijd met een bakje koffie met collega’s en open dan m’n mailbox om aan de slag te gaan. Ik open het ordersysteem om te kijken wat voor orders er binnengekomen zijn. Dan bespreek ik met collega’s hoe we klantvragen gaan aanpakken en communiceer hierover met de klant.

Nathalie woont samen met haar vriend en twee dochters in Venhuizen. “Ik ben een gezelligheidsdier en kijk altijd erg uit naar vakanties en uitjes met ons gezin en vrienden. Binnenkort ga ik tennis weer oppakken. Ik heb er helemaal zin in! Het is 18 jaar terug dat ik ermee stopte en ik hoop het weer te kunnen oppakken waar ik gebleven was!”

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

Nergens voor! Ik word al vaak genoeg wakker van m’n kinderen 😉 Ik wil gewoon lekker slapen!

Hoe ben je bij Venhuis terecht gekomen?

Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke baan. Een vriendin van me die hier klant is attendeerde me op de vacature. Heel vroeger heb ik al een keer stage gelopen bij Venhuis, dus ik kende het bedrijf al wel. De branche spreekt me aan omdat het heel goed aansluit bij mijn opleidingen (Media en Informatiemanagement en daarvoor het Grafisch Lyceum). Daarnaast was Venhuis flexibel met het afstemmen van de uren. Ik kende al wat mensen en de werksfeer vind ik ook heel belangrijk, die is hier gewoon heel goed.

Wat vind je de grootste uitdaging in je werk?

“Het optimale resultaat naar de klant overbrengen, om hun verwachtingen steeds een beetje te overtreffen. En als je een opdracht binnenkrijgt waarvan de planning uitdagend is, en je die dan toch rond ziet te krijgen voor een klant.”

Wat vind je het leukst aan werken bij Venhuis Communicatie Producties?

Dat niet elke dag hetzelfde is en dat ik mijn eigen tijd kan indelen qua werkzaamheden bevalt me heel goed. De afwisseling is echt het leukst. Ik heb fijn contact met veel afwisselende klanten. Je zit hier niet de hele tijd in je scherm maar spreekt veel met klanten en denkt echt met ze mee. Soms weten klanten van tevoren niet helemaal wat ze willen, en als ze jouw voorstel dan nóg mooier vinden dan wat ze zelf hadden kunnen verzinnen. Het leukste is als ze het komen ophalen en je ziet hoe ze reageren op het eindresultaat.

Ben jij onze volgende stagiair?

Neem contact met ons op!

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij onze volgende stagiair? 

Neem contact met ons op