Test venhuis
0228-545280 info@venhuis.nl

Even voorstellen: Linda en Simone

maart 13, 2024

Begin maart zijn maar liefst twee stagiaires Vormgeving gestart bij Venhuis. Beide ladies studeren aan het Mediacollege Amsterdam en zijn in het dagelijks leven ook vriendinnen. Ze komen onze ontwerpafdeling tot en met juni versterken en stellen zich hieronder aan je voor.

Simone de Meij

Ik ben 19 en woon samen met mijn ouders, broertje en kat Simba in Venhuizen. Ik vind het leuk om te sporten, naar muziek te luisteren en om met vrienden te zijn. Ik doe de opleiding mediavormgeving op het Mediacollege in Amsterdam.  

Ik heb ervoor gekozen om bij Venhuis stage te lopen, omdat ze hier werken in de programma’s waar ik meer van wil leren. En ik vind het fijn dat er veel afwisseling zit in de opdrachten, ook hangt er een gezellige sfeer binnen het bedrijf.  Daarnaast vind ik het leuk dat er veel opdrachten zijn voor bedrijven in de buurt. Zo zie ik af en toe werk van Venhuis terug als ik in het dorp ben.

Linda Boots

Ik ben 20 jaar oud en ook ik loop stage bij Venhuis als ontwerper. Ik doe ook de opleiding mediavormgeving op het Mediacollege in Amsterdam. Ik heb ervoor gekozen om hier stage te lopen omdat ze bij Venhuis veel verschillende soorten ontwerpen maken. Bijvoorbeeld posters, flyers en visitekaartjes, en dat vind ik super leuk om te ontwerpen / leren ontwerpen, ik ben namelijk graag creatief bezig!

Ik woon in het prachtige Wervershoof samen met mijn ouders, mijn broertje en zusje en drie katten. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool samen met mijn beste vriendin. Ook vind ik het leuk om spelletjes te spelen samen met mijn familie.

Als ik mijn stage hier heb afgerond, beland ik in mijn examenjaar. Daarna zou ik graag verder willen in dit vak, en ergens aan het werk gaan.

Ben jij onze volgende stagiair?

Neem contact met ons op!

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij onze volgende stagiair? 

Neem contact met ons op