Test venhuis

Fotografie

Professionele fotografie vertelt jouw verhaal

Goede fotografie in onmisbaar voor elk bedrijf! Venhuis is een communicatiebureau mét eigen drukkerij. We hebben twee fotografen in dienst die zakelijke fotografie verzorgen. Van portretten van het team, tot foto’s voor de website en brochurelijn. Ook shoots voor socials, waarbij je in één dag weer een heleboel content rijker bent zijn populair.

Wij weten: goede fotografie is één van de belangrijkste onderdelen van communicatie. Of het nu gaat om marketingmateriaal, websites, of social media, foto’s van goede kwaliteit zijn super waardevol. Zakelijke fotografie is meer dan alleen maar ‘wat mooie plaatjes’. Het is een manier om de identiteit, professionaliteit en boodschap van je bedrijf te versterken.

Een eigen beeldbank aanleggen

Het is ontzettend handig om een goede verzameling professionele beelden te hebben als bedrijf. Het helpt je om jouw verhaal te vertellen, je producten te presenteren en het team te profileren. Productfotografie zet jouw producten in de schijnwerpers. Portretten van het team dragen bij aan de persoonlijkheid en herkenbaarheid van een bedrijf. Wij kunnen je helpen om een beeldbank samen te stellen die past bij jullie organisatie.

Zakelijke fotoshoot op locatie

Uiteraard zijn we flexibel wat betreft de locatie. We bouwen zonder moeite een hele set voor een  fotoshoot op locatie of fotograferen de werkzaamheden en producten op locatie. Of je nu kiest voor de sfeer van onze studio of de vertrouwde omgeving van je eigen bedrijfs-ruimte/kantoor/locatie, wij passen ons aan aan jouw wensen.

Fotostudio aanwezig

Onze fotografiestudio, gelegen in Hem (West-Friesland),  is de perfecte setting voor het vastleggen van professionele beelden. Doordat we elke keer dezelfde set kunnen creëren kunnen teamleden ook op verschillende dagen worden gefotografeerd. Of het nu gaat om productshoots of teamportretten, wij helpen je graag verder.

Communicatiebureau in West-Friesland

Venhuis Communicatie Producties is gevestigd in de regio West-Friesland. Ons bedrijf is gevestigd in Hem, precies in de driehoek Hoorn-Enkhuizen-Medemblik. Hier werken we met twaalf man aan de mooiste communicatie. Nieuwe website, branding of brochurelijn? We helpen je graag verder!

Impact maken?

Laat het ons weten!

Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact met ons op

Impact maken?

Laat het ons weten!

Kalenders? Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?