Test venhuis

Vera

”Boekhouden is één grote puzzel”

’’31 jaar geleden heb ik het geboortekaartje van mijn zoon Wietse door Venhuis laten maken en nu werk ik er zelf, leuk hoe het leven kan lopen!

Na vele jaren werken als pedagogisch medewerker besloot Vera zich om te scholen tot financieel adviseur. Nu, 25 jaar later is ze nog altijd even enthousiast over die keuze. Sinds 2012 verzorgt Vera de administratie voor Venhuis en doet dit met veel plezier: ‘’Ik werk met fijne collega’s en het is nog dichtbij huis ook, kan ik het nog beter treffen?”

Leren administreren
Administreren heeft Vera spelenderwijs geleerd. Van jongs af aan was zij werkzaam op het kantoor van haar vader. ‘’Ik ben opgegroeid in een gezin met negen kinderen. Uiteraard werden wij allemaal aan het werk gezet, daar was mijn vader erg goed in.’’ Als derde in het gezin leerde ze dan ook buiten de kantoorwerkzaamheden goed op de kleintjes te letten;)

Één grote puzzel
Boekhouden ziet Vera als één grote puzzel. ”Ik kijk constant of de cijfers kloppen. Wanneer dat niet zo is zoek ik uit welk puzzelstukje ik mis, waardoor de balans uiteindelijk weer klopt.’’ Ook buiten het werk weet Vera haar balans goed te vinden. Samen met haar man reist zij regelmatig van stad naar stad. ‘’Voor de rust hoeven wij niet op vakantie, we wonen tenslotte aan de dijk in Venhuizen. De ene keer maken we een rondreis in Zweden, de andere keer gaan we een weekendje naar Amsterdam.’’ Daarnaast stappen zij vaak op de fiets voor een mooie tocht. Onlangs fietsten ze nog in TWEE dagen van Venhuizen naar Rotterdam! ‘’Je ziet zoveel meer dan wanneer je in een auto langs zoeft, heerlijk!