Test venhuis
0228-545280 info@venhuis.nl

Venhuis Vakantietips

Met een goed gevoel op reis

Vakantie en ondernemen gaat vaak niet goed samen. Het is lastig om het werk neer te leggen, uit angst om opdrachten of orders mis te lopen. Toch is het verstandig om er even tussenuit te gaan. Met de vakantietips van Venhuis ga jij met een goed gevoel op reis.

#1 Ga Surfen

Op een plank dan, die website maken wij wel 😉

#2 Verkleur

Bij Venhuis weten we als geen ander hoe kleur jouw identiteit bepaalt. Samen met een lettertype en een logo vormen ze de basis van jouw huisstijl. Voor uitgebreid kleuradvies of huisstijltips kun je altijd bij ons aankloppen.

#3 Maak foto’s

Onder het mom van: ‘’Gelukkig hebben we de foto’s nog’’. Foto’s zijn een verlenging van je ervaring en laten je thuis of op je werk dat ene moment opnieuw beleven. Ook buiten de vakantie om speelt fotografie een belangrijke rol. Bij de beleving van jouw merk bijvoorbeeld. Bij Venhuis schieten we graag dat ene perfecte plaatje voor je. Boek een brandingshoot bij ons en je hebt weer een mooie set foto’s om te gebruiken.

#4 Maak je niet druk!

Drukwerk is onze specialiteit. Met een geavanceerd machinepark en echte specialisten in dienst maken we jouw drukwerk tot een prachtproduct. We maken alles in huis, en daar zijn we trots op. Kom na je vakantie eens langs, dan laten we je alle mogelijkheden zien!

#5 Vermijd social media

Zwemt er net een zeldzame schildpad voorbij, zit jij met je neus in je beeldscherm. Zorg dat je van tevoren al je berichten plant. Zo ontvangt jouw doelgroep je berichten met de frequentie die ze van je gewend zijn. Je kunt het trouwens net zo goed aan ons overlaten. Onze tekstschrijver schrijft berichten in de stijl die bij jou past.

#6 Schrijf op

Heb je een goed idee? Schrijf hem direct op! Geloof ons, morgen ben je ‘m vergeten. Oh – als je hem toch al opgeschreven hebt – laat het ons dan weten, werken wij hem wel verder uit tot een compleet concept 🙂

Vraag direct jouw communicatiescan aan

Vul onderstaand formulier in en we bellen je binnenkort

(De scan zelf kost 5 minuten van je tijd)

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zin in iets nieuws?

Vul het formulier in en we bellen je binnenkort.