Test venhuis

Stormschade? Nieuwe vlaggen!

jul 7, 2023

Het loopt storm met de vlaggenverkoop

Hoe hangt de vlag er bij, bij jouw bedrijf? Fier in de top of toch al een verwaaid lapje stof? Na storm Poly van deze week stromen de bestellingen voor nieuwe bedrijfsvlaggen binnen. Ons pand is al jaren herkenbaar door drie grote roze vlaggen. Lekker opvallend, chique en handig met het wijzen van de weg! Nog geen vlaggen voor jouw pand? Dan laat je brandingkansen liggen.

 

Vlaggen helpen jou in je branding en herkenbaarheid

Vlaggen zijn een mooie optie om je merkidentiteit te tonen. Door je bedrijfslogo, kleuren of slogans op vlaggen te printen, versterk je de herkenbaarheid van je merk. Voorbijgangers en potentiële klanten zullen je bedrijfsnaam associëren met het pand waar de vlaggen wapperen, wat helpt om je merk top-of-mind te houden.

Stormproof kwaliteit

Onze vlaggen zijn gemaakt om weer en wind te trotseren. We hebben drie verschillende soorten in de aanbieding; Gewone vlaggen, Longlife vlaggen en PET vlaggen. Deze laatste zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Al onze vlaggen hebben een open structuur. De wind waait er doorheen, waardoor ze langer meegaan bij gebruik buiten. 

Tip: Wil jij zo lang mogelijk van je vlaggen genieten? Zorg dan dat je ze op tijd naar binnen haalt, zeker vanaf windkracht 6. 💨 Zo verklein je de kans op schade en gaat de vlag langer mee.

Voor jou ontworpen

Jij hebt specifieke wensen? Geen probleem, wij regelen het voor je! We bieden naast standaardmaten ook maatwerkopties aan. Dus als je een vlag wilt met jouw eigen afmetingen of ontwerp, dan maken wij dat voor je in orde. Jouw vlag, jouw huisstijl!

Dus, die storm heeft jouw vlag flink te pakken gehad? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om je te helpen aan een set gloednieuwe vlaggen! Wees er snel bij, want het loopt storm 😆

Impact maken?

Laat het ons weten!

Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact met ons op

Impact maken?

Laat het ons weten!

Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?