Test venhuis

Roseanne

Samen mooie dingen maken

Roseanne is in november 2021 gestart als communicatiemedewerker bij Venhuis. Ze helpt onze klanten met allerlei communicatievragen. “Ik heb de studie Media Informatie en Communicatie afgerond. Na vijf jaar allerlei andere banen te hebben gedaan had ik echt zin om weer meer met het communicatievak te gaan doen. Een vriendin van me wees me op een vacature bij Venhuis. Toen ze vertelde hoe leuk zij – als klant – altijd met iedereen hier samenwerkt heb ik gesolliciteerd. Het klikte in het eerste gesprek meteen heel goed!”

Samen met de klant naar een mooi eindproduct werken vindt Roos het leukste onderdeel van haar werk. “Ik schrijf graag mooie, inclusieve teksten die voor iedereen begrijpelijk en herkenbaar zijn en zet me naast mijn werk ook nog in voor Amnesty International voor een eerlijke en inclusieve wereld voor iedereen.”

Sportveld en dansvloer

In haar vrije tijd kun je Roos eigenlijk maar op drie plekken vinden; het sportveld van Sportpark Keep Moving, de dansvloer bij Verbiest óf met vrienden. “Vorig jaar heb ik de sport calisthenics ontdekt en sindsdien ben ik, weer of geen weer, twee keer per week op het sportveld te vinden met een hele gezellige groep medesporters. Dit jaar heb ik na een ‘pauze’ van tien jaar het stijldansen weer opgepakt met een nieuwe partner. Ik heb altijd gedanst en veel verschillende stijlen beoefend, maar stijldansen vind ik toch echt het allerleukst van alles!”