Test venhuis

Nieuwe website voor WLS Recepten.nl

jan 9, 2019

Mogen we je even voorstellen aan Anneloes van Anneloes van Vemde – Sol van WLS Recepten? Anneloes is Klinisch diëtist en heeft veel ervaring met mensen met een gastic bypass of sleeve (maagverkleining). Steeds meer mensen in Nederland ondergaan een vorm van bariatrische chirurgie. Een gastric bypass of sleeve (maagverkleining) zijn alles behalve een makkelijke oplossing voor mensen met obesitas. Vaak vraagt het een enorme verandering van levensstijl. Anneloes voorziet met haar site www.wlsrecepten.nl deze doelgroep van betrouwbare informatie en recepten.

Anneloes merkte dat mensen op zoek zijn naar betrouwbare informatie en goede recepten (met veel vezels en eiwitten). En dus besloot ze hiervoor een site te maken.

Wij hielpen haar met het ontwerp , haar profielfoto’s en het bouwen van de website. Anneloes schreef alle recepten en maakte alle foodfoto’s zelf. In korte tijd stampten we een heel uitgebreide site uit de grond, vol eigengemaakte recepten en superknappe foodfoto’s.

 

Een paar sterke punten van de nieuwe site

  • Door de site op te delen in categorien blijft hij overzichtelijk en vinden mensen direct wat ze zoeken.
  • Mensen kunnen zich direct inschrijven voor de nieuwsbrief met uitgebreide informatie.
  • Door het gebruik van veel mooie (door Anneloes zelf gemaakte!) foto’s zien de bezoekers direct hoe de recepten er uit zouden moeten zien.

Bekijk hem hier www.wlsrecepten.nl

Ook op zoek naar een mooie nieuwe site die klanten oplevert? Neem dan contact met ons op.