Test venhuis

Nathalie

Flexibele teamspeler

Nathalie is onze orderbegeleider, maar wat is dat nou eigenlijk precies? Dat kan Nathalie zelf het beste uitleggen “Ik bekijk al onze inkomende orders en bespreek met de juiste collega’s hoe we de klantvragen gaan aanpakken. Dit zet ik weer terug naar de klant om hen op de hoogte te houden.’ Een afwisselende baan die wat flexibiliteit vergt, maar daardoor perfect past bij Nathalies energieke persoonlijkheid!

Gezellige sfeer

Bij Venhuis zijn we een hecht team, en dat was ook één van de redenen dat Nathalie bij ons wilde komen werken “Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke baan. Een vriendin van mij die hier klant is attendeerde mij op de vacature. Ik kende al wat mensen en de werksfeer vind ik ook heel belangrijk, die is hier gewoon heel goed.”

Ook thuis zorgt Nathalie voor een goede sfeer, ze woont samen met haar vriend en twee dochters in Venhuizen en gaat er graag met ze op uit. “Ik ben een gezelligheidsdier en kijk altijd erg uit naar vakanties en uitjes met ons gezin en vrienden.” Sportief is ze ook, na 18 jaar heeft ze het tennissen weer opgepakt en na een aantal lessen te hebben gehad voelt het weer als vanouds.