Test venhuis
0228-545280 info@venhuis.nl

Kim

Werken en doorleren

Vormgeving en fotografie zijn twee dingen waar Kim heel blij van wordt. Na het afronden van de opleiding grafische vormgeving is ze komen werken bij Venhuis als webdesigner. Om zich verder te ontwikkelen in fotografie volgt ze op dit moment naast haar baan nog een opleiding bij de Fotovakschool.

Kippen, katten en konijnen

Kim woont in Andijk bij haar ouders op wat vrienden van de familie ‘Kinderboerderij Weef’ noemen. Er lopen honden, katten, kippen en konijnen rond het huis, wat voor echte dierenliefhebber Kim helemaal geweldig is. “Vroeger liep ik altijd al met een kip of konijn onder mijn arm in de tuin. Dat doe ik nu niet meer, maar lekker in de buitenlucht wandelen met de hondjes vind ik nog steeds heerlijk.”

Sjouwen met de camera

Al van jongs af aan wilde Kim fotograaf worden “ik liep in groep zeven al met een kleine camera rond en hield fotoshoots met mijn buurmeisjes.” Deze passie heeft ervoor gezorgd dat Kim zich twee jaar terug ook inschreef bij de KvK onder de naam Fijndesign. Onder deze noemer maakt ze foto’s op feesten en doet ze fotoshoots op aanvraag. En nu daarnaast de vormgeving in bij Venhuis “ik vind het team hier heel fijn en ook het contact met klanten is goed. Ik stort me vol op het webdesign, en wie weet later nog wel meer design!”