Test venhuis

Joeri

Van niets iets maken, geweldig!

Werken bij Venhuis Communicatie Producties is voor Joeri iedere dag anders. Zijn creativiteit wordt continu op de proef gesteld. Joeri is werkzaam als DTP’er, maar houdt zich ook bezig met grafisch ontwerpen en prepress. Daarnaast heeft Joeri een grote passie voor fotografie. Sinds zijn studie aan de Fotoacademie in Amsterdam kan hij zichzelf een professionele fotograaf noemen.

“Om van niets iets te maken blijft een leuke uitdaging.” Inmiddels werkt Joeri al jaren bij Venhuis, maar de passie is er nog steeds. “Als de klant blij naar huis gaat, ben ik tevreden. Dat is het leukste wat er is!”

Waar ben je trots op?
“Mijn collega’s en ik hadden hard gewerkt aan de metamorfose van Ittalum. Het logo en de bijbehorende uitstraling werden beiden goed ontvangen door de klant. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor het logo dat ìk heb ontworpen, daar ben ik stiekem toch wel een beetje trots op.”

Naast zijn bedrevenheid in het werk is hij ook een fanatiek sporter. Hij is voornamelijk te vinden op de survivalbaan in Grootebroek, waar hij geniet van de buitenlucht na een “zware” dag werken. Ook tennist hij en wil hij het windsurfen weer oppakken.
Geboren en getogen Venhuizer Joeri woont samen met zijn vrouw en kinderen in het West-Friese dorp. Op de fiets naar het werk met een frisse wind in de rug, wie wil dat nou niet?