Test venhuis
0228-545280 info@venhuis.nl

Gerry

Technische kant van drukwerk

Gerry Besseling is geboren en getogen Venhuizenaar en woont met zijn vrouw en drie kinderen nog steeds in dit mooie West-Friese dorp. In 1995 kwam Gerry bij ‘t Venhuis werken en in 2012 werd hij technisch directeur van Venhuis Communicatie Producties. “Ik ben gek van techniek en het uitzoeken hoe iets exact werkt, vandaar dat ik de technische kant op mij neem binnen Venhuis.”

Altijd brandjes blussen

En waar hij bij Venhuis een drukkerij aanstuurt, stuurt hij in zijn vrije tijd als bevelhebber ook de vrijwillige brandweer Hem/Venhuizen aan. Zijn het overdag brandjes blussen over het plaatsen van een logo op briefpapier, ‘s avonds kan het zomaar eens een echt brandje zijn in een schuur of keuken.

In het weekend staan in huize Besseling geregeld veel pannen op het vuur voor de eetclub met vrienden. Met een groep vrienden wordt er steeds bij een ander thuis voor elkaar gekookt, wat altijd heel gezellig is. Daarnaast kun je Gerry geregeld op de tennisbaan vinden waar hij zijn backhand tot in de puntjes aan het perfectioneren is.