Test venhuis

Bedrijfskalenders

Drie-maands-kalender

Denk jij er over om een bedrijfskalender te maken maar ben je bang dat je te laat bent begonnen? Je bent nu nog op tijd om via ons een kalender voor 2024 te maken.

Marketingtechnisch kan het een slimme zet zijn. Met een op maat gemaakte bedrijfskalender die staat te shinen op het bureau van je klanten kun je je merk gedurende het hele jaar in de schijnwerpers zetten.

Wij helpen jou van het ontwerp tot de verspreiding. Zo kun je jouw boodschap op een unieke manier verspreiden zonder dat jij de stress hebt van het op tijd verzenden.

Dit wordt jouw jaar

Maak je bedrijf of organisatie onvergetelijk aankomend jaar. Met onze op maat gemaakte bedrijfskalenders vertel je jouw merkverhaal op een manier die bij jou past. Wij kunnen je helpen om een kalender te maken die perfect bij jouw merk past én indruk maakt op jouw klanten.

Soorten kalenders

We bieden je de keuze uit een heleboel soorten kalenders. Wire-O met ophanghaakje, Wire-O op een driehoekssteun een simpeler driehoeksmodel voor op je bureau. Wat we ook vaak adviseren is een combi van een hangkalender en een bureaukalender met een steun. Zo kan de ontvanger kiezen; hangen of neerzetten. Een kalender laten maken kan van 30 tot dertigduizend stuks.

Wij regelen alles, van ontwerp en productie tot de verspreiding

We snappen dat je je afvraagt of je niet al te laat bent met het maken van een kalender voor 2024, maar wees gerust, het lukt ons vast nog. Samen kiezen we de juiste soort, wij maken het ontwerp voor je en zorgen dat ze op tijd worden geleverd. Ook de verzending naar klanten of collega’s kunnen we voor je uit handen nemen.

Over Venhuis

Venhuis Communicatie Producties is een communicatiebureau én drukkerij. We werken met 12 man, en houden ervan onze klanten te ontzorgen met hun communicatie-uitingen. We bestaan al bijna 50 jaar en werken veel voor MKB’ers in onze regio (Noord-Holland) maar ook voor multinationals en semi-overheid.

Je moet ons hebben. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte.

Deze klanten gingen je voor

Hangkalender
Bureaukalender

Nog vragen?

Laat het ons weten! 

Bellen mag natuurlijk ook: 0228-545280

Neem contact met ons op

Nog vragen?

Laat het ons weten!

Bellen mag natuurlijk ook: 0228-545280