Test venhuis

Bas

”Lachen is mijn hobby”

Vraag Bas naar zijn hobby’s en interesses en je bent zo drie koppen koffie verder. Vol passie spreekt hij over zijn grootste hobby: muziek maken. Daarnaast vult hij zijn vrije tijd in met voetbal, puzzelen, sjoelen, wandelen en… lachen! De muzikale invloeden heeft Bas van huis uit meegekregen. Als baby lag hij al met een kleine gitaar in de box en daar bleef het niet bij. Inmiddels bespeelt hij (bijna) elk instrument waar een snaar op zit. Ook voor piano, mondharmonica én zang draait hij zijn hand niet om. – Gelukkig maar, dat speelt zo lastig ;). Als muzikant reist hij stad en land af en heeft hij meerdere internationale optredens gedaan in Engeland, België, Rusland en niet te vergeten: West-Friesland.

Fluitend op pad
Bas is al 25 jaar werkzaam in de grafische industrie en is vanaf 2011 offset-drukker bij Venhuis. Met zijn jarenlange ervaring is hij de aangewezen persoon voor een passend advies over papiersoorten, maten en kleuren. ”Mijn baan houdt mij fit. Ik ben de hele dag bezig met het ontwikkelen van de mooiste opdrachten. Elke dag is anders, waardoor mijn werkzaamheden gevarieerd en uitdagend blijven. We werken met een gezellige groep mensen, dus ik ga iedere dag fluitend op die fiets naar Venhuis! ”

Altijd positief
Wervershoof en Bas is als inkt en papier: ze horen bij elkaar. Hij is er geboren en getogen en woont er nog steeds. Met zijn vrouw en drie kinderen vormen zij een kleurrijk en vrolijk gezin. Zijn jongste dochter Wendy (12) heeft de muzikale genen van haar vader geërfd en samen vormen zij een perfect duo. Gelukkig voor de buren houdt de rest van het gezin zich minder bezig met muziek ;). In het weekend staat hij langs de lijn en coacht hij zijn zoon naar de overwinning: altijd positief en op zoek naar het mooiste resultaat.