Test venhuis

Anne

Mooie dingen maken

Als er iets is waar Anne goed in is dan is het mensen enthousiasmeren en verbinden. Het mooiste aan haar werk vindt ze dan ook dat de klanten enthousiast worden van een door ons gemaakt product. Of dat nu een nieuwe website of logo is of een toffe bedrijfsfilm, Anne werkt het liefst voor mensen met passie voor hun vak en helpt ze dat uit te dragen.

Altijd ondernemend

De ondernemersgenen zitten er zeker in bij Anne en sinds 2013 is zij samen met Gerry eigenaar van Venhuis Communicatie Producties. En de taken zijn goed verdeeld “Ik doe communicatie en hij de producties! Officieel ben ik commercieel directeur, maar in het dagelijkse werk geef ik heel veel communicatie- en marketingadvies aan onze klanten om samen mooie dingen te maken.”

Haar grootste hobby is ook een beetje haar beroep “paarden spelen van kleins af aan een grote rol in m’n leven. Ik heb er twee; moeder Larebe B en dochter Ruby Rae HP. Die HP staat voor Hippic Projects, een dochteronderneming van Venhuis Communicatie Producties waarmee we ons helemaal richten op communicatie en marketing voor hippische ondernemingen en evenementen.”

Van de stad naar de streek

Mooie dingen maken doet Anne ook graag in haar vrije tijd. Binnenkort verhuist ze met haar vriend Jos en kindje Tommie van Amsterdam naar een boerderij in Wijdenes en de Pinterestborden voor de inrichting staan al klaar “ik kan niet wachten om te beginnen met de inrichting, en om straks op de fiets naar werk te kunnen!”