Test venhuis

Aangescherpte coronamaatregelen

okt 14, 2020

De maatregelen die ons moeten beschermen tegen het covid-virus zijn gisteren weer aangescherpt. Ook bij Venhuis werken we nog steeds anders dan anders. Binnenlopen zonder afspraak is er voorlopig nog niet bij. Hieronder vind je de regels waar we ons momenteel aan houden.

We hebben in onze gang een mooie handenontsmettingspaal staan. We vragen je deze bij binnenkomst te gebruiken. In de hal vind je ook ons pick-up point.

Order afhalen
Heb je bericht van ons gehad dat er een order of proef voor je klaarligt? Haal deze dan op van ons pick-up point in de hal. (Vergeet niet te tekenen.)

(Online) afspraken
We beperken het aantal fysieke afspraken en spreken zoveel mogelijk online af. We werken (beperkt) op afspraak bij ons op kantoor. Hierbij geldt dat we het aantal bezoekers per keer zoveel mogelijk beperken. Uiteraard houden we 1,5 meter afstand. Heb je een afspraak bij Venhuis? Wacht dan even in de hal, een van ons komt je oppikken.

Leveranciers en pakketbezorgers
Leverancier en heb je een pakketje voor ons? Dan mag je dat achterlaten op de pick-up point. Heb je een handtekening nodig? Dan komt een van ons naar je toe.

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar corona-communicatiemiddelen?

Laat het ons weten!

Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zin in iets nieuws?

Laat het ons weten!

Vloerstickers? Posters? Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?