Het Zwem-ABC

hipper, veiliger, mooier

Alle eendjes....

Het zwemdiploma. Wie kent hem niet? Het papiertje zorgt al jarenlang voor waterige oogjes en trotse gezichten. De vrolijke kleuren maken het certificaat weliswaar herkenbaar, maar zwembadeigenaar Jos Koelemeijer wilde wel eens iets nieuws. Mét zijn eigen logo natuurlijk. Samen met zijn designer Anouk ontwikkelde hij een mooie nieuwe lijn zwemdiploma’s. Deze kan hij zelf inprinten met de gegevens van de gelukkige afzwemmer.

Wij adviseerden een mooi stevig papiertje en de juiste druktechniek. Daarnaast verzonnen we iets speciaals: foliedruk. Deze techniek zorgt ervoor dat de diploma’s niet te kopiëren zijn en geven meteen een chique effect. De druppel rechtsboven maakt kopiëren van deze diploma’s nagenoeg onmogelijk.

Hippe, gepersonaliseerde én fraudebestendige certificaten. Dat wil toch elke zwemschool? Jos trommelde binnen no-time nog twee zwemschoolhouders op die ook zulke diploma’s wilden. We hebben in totaal negen varianten van deze diploma’s gemaakt. Binnenkort worden de eersten uitgereikt.

Venhuis verzorgde voor deze productie:
- Advies
- Drukwerk
- Beveiliging d.m.v. foliedruk
- Verzending
Personaliseren en beveiligen

Bij Venhuis zwemmen we in het getalenteerde personeel. Van ontwerp tot print en van advies tot realisatie, wij kunnen het. In een wereld waarin fraude en oplichting steeds vaker onderwerp van gesprek zijn, is het verstandig extra voorzichtig te zijn met waardepapieren. Wij duiken daarom graag in het diepe, op zoek naar de meest geschikte manieren om jouw drukwerk te beschermen.

Lees hier meer over onze andere beveiligingstechnieken om de echtheid van jouw productie te kunnen garanderen.

Al het goede komt in drie├źn
De drie verschillende beeldmerken van de deelnemende zwembaden, in drie verschillende uitvoeringen; A, B & C.

Goede beveiliging
Op alle uitvoeringen is een foliedruk aangebracht. Dit voorkomt dat fraudeurs er met uw werk vandoor gaan. 

Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299