Waarom kiezen klanten voor Venhuis

we leggen het je even uit

Daarom Venhuis

Er zijn veel bureaus die zich bezig houden met communicatie, online campagnes of marketing. Bij Venhuis werken we net iets anders, iets doortastender, iets creatiever. Je voelt gewoon dat we echt onderscheid willen maken in onze campagnes. De échte ervaring die we de afgelopen 40 jaar opdeden is bewaard gebleven en die expertise werd aangevuld met nieuwe technieken. Door korte lijnen te houden en zeer flexibel te werken - als het moet ‘s ochtends vroeg, ‘s avonds laat of in het weekend -  maakt werken met Venhuis heel persoonlijk.

Ittalum en Intexstore
"Wij hebben voor Venhuis gekozen, omdat wij voor een lange termijn visie gaan. We zochten daarbij een betrouwbare partner die met de beide benen in de Westfriese klei staat, net als wij. We spreken dezelfde taal, maar het allerbelangrijkste is, dat het Venhuis ook luistert, waardoor de samenwerking zeer goed bevalt.We hopen nog jaren samen mooie opdrachten en projecten te mogen maken."

Mike de Groot
Pan American Seed
"PanAmerican Seed Europe has worked with Venhuis on many different print projects. The quality of the work that we receive from Venhuis is of a very high standard and we appreciate their openess towards working on new projects however short our time schedule might be!"

Ross Ford
Restaurant De Lichtmis
"Venhuis Communicatie Producties denkt kritisch met mij mee! Van A tot Z een partner die meedenkt in strategie en creativiteit. Gedreven en zorgvuldig. Daarnaast leiden korte lijnen tot een prettige samenwerking met het te bereiken resultaat als gewenste doelstelling."

Peter Huisman
Telegraaf Media Groep Hyvesgames.nl
"Met Anne van Venhuis Communicatie Venhuis is het snel en prettig schakelen. Ze weet aan welke eisen voldaan moet worden en kan zich gemakkelijk inleven in de doelgroep. Hierdoor kom je snel ze met creatieve oplossingen en mooie concepten. Voor strakke deadlines draait Anne haar hand niet om. Kortom een goede partner in communicatie."

Melanie van Hagen
Intermaris
"Venhuis is al jaren de huisdrukker van Intermaris. De samenwerking ervaren wij als heel prettig. De snelle service, goede kwaliteit drukwerk, prettige relatie en het altijd met ons meedenken maken dat wij ons drukwerk graag door Venhuis laten verzorgen."

Rozanne Smit
Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299