Altijd goed leesbaar

Responsive website

Specialisten in communicatie

Bij Venhuis zijn we keien in het bouwen van websites. Meestal beginnen we met een nieuw ontwerp, maar ook als er een bestaande website geschikt moet worden gemaakt voor mobiel gebruik ben je bij ons aan het juiste adres.

Zo hebben wij de afgelopen periode hard gewerkt aan het bouwen van een responsive website voor onze overburen: Timmerbedrijf de Groot.  Hun bestaande site vonden zij nog prima qua ontwerp maar ze hadden één probleem: hij was niet goed leesbaar op telefoons en tablets. Kortom, hij was niet responsive.

Goed leesbaar
Een responsive website is een site waarvan de inhoud zich aan het apparaat van de bezoeker aanpast. Tegenwoordig bezoeken steeds meer mensen een website vanaf hun smartphone of tablet en is een responsive website dus onmisbaar geworden. 

It’s great!
De oplossing voor Timmerbedrijf de Groot was snel gevonden: wij hebben het ontwerp van de site op een paar kleine verbeteringen na niet veranderd, maar de site wel omgezet naar een responsive ontwerp. De site is nu goed leesbaar op elk apparaat én zij kunnen hun site zelf aanpassen doormiddel van een overzichtelijk CMS systeem. Bekijk de nieuwe site hier

Ook een nieuwe site?
Altijd leesbaar, hoger in de Google ranking en een lagere bouncerate! Klinkt dat jou ook goed in de oren? Wellicht kunnen we jouw bedrijf dan ook voorzien van een responsive website.

Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299