Pinca

de mediamanager van Venhuis

Workflowmanagement met Pinca Brandportals
Pinca is de brandportal van Venhuis Communicatie Producties. Deze online tool geeft medewerkers de mogelijkheid om binnen de grenzen van uw huisstijl zelf communicatiemiddelen op te maken. Met Pinca is het mogelijk om in een paar klikken zelf opgemaakte items te bestellen. Met Pinca bespaart uw organisatie kostbare tijd zonder af te doen aan uw kwaliteitseisen.

Huisstijl altijd gelijk
Met Pinca zijn al uw huisstijlbestanden op een plek te vinden. Nieuwe communicatiemiddelen worden gemakkelijk gemaakt doormiddel van gebruiksvriendelijke templates. Met een druk op de knop worden ze goedgekeurd en besteld als print en/of pdf.

Bespaar tijd en kosten
Snel en gemakkelijk zelf nieuwe huisstijlmiddelen maken zonder dat u een DTP- of recalmebureau hoeft in te schakelen. U kunt teksten en beeld zelf invullen of vervangen. En dat allemaal binnen de grenzen van uw huisstijl.

Eenduidige uitstraling
Door een goede implementatie van uw huisstijl blijft uw merk herkenbaar. Daarom is het van groot belang dat uw huisstijl consistent wordt doorgevoerd. Met Pinca Mediamanager zorgt u er voor dat dit altijd goed gebeurd.

Altijd beschikbaar
Pinca is een online tool en daarom altijd en overal bereikbaar. U hoeft geen programma's te downloaden. Met een laptop en internetverbinding kunt u overal aan de slag.

Voor iedereen bruikbaar
Iedereen kan met Pinca Mediamanager professionele communicatiemiddelen opmaken. Het programma maakt gebruik van het professionele Adobe Indesign.

Bestel als PDF of print
Communicatiemiddelen die zijn opgemaakt in Pinca kunnen direct worden gedownload als HR-PRDF.  Deze kunt u direct online publiceren. Direct bestellen kan ook, met een druk op de knop zeten wij de productie voor u in werking.
Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299