We zijn jarig!

7 oktober open huis

Gratis professionele portretfoto
We bestaan 40 jaar, daarom openen wij onze deuren voor het publiek. Op zaterdag 7 oktober aanstaande is iedereen welkom voor een kijkje achter de schermen. Van 10:00 tot 14:00 uur zijn er demonstraties en rondleidingen op de locatie aan de Koggeweg 54 in Hem. Bezoekers worden getrakteerd op een gratis professionele portretfoto voor op social media.  

De afgelopen 40 jaar is er hier natuurlijk veel veranderd en wij vinden het leuk om iedereen te laten zien wat wij hier allemaal doen. Wij ontwerpen niet alleen, maar printen en drukken ook. Een unieke combinatie dus. Van advies en ontwerp tot productie van een nieuwe website, folderlijn of magazine. Klanten kunnen bij ons terecht voor bijna alles op het gebied van communicatie.

Sinds een tijdje hebben we een eigen fotostudio op de bovenste etage, tijdens de open dag maken we van iedereen een professionele portretfoto. Uiteraard geven we je ook een uitgebreide tour langs alle afdelingen en machines. Altijd al willen weten hoe een logo tot stand komt? Zien hoe een magazine gemaakt wordt? En een gratis portretfoto voor op social media ontvangen? Kom dan naar ons open huis! Aanmelden is niet nodig.
Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299