0228-545280 info@venhuis.nl

Natural Nature Food, een smaakvol bedrijf!

november 18, 2020

Natural Nature Food is het bedrijf van Nathalia Zoer dat (h)eerlijke smaakmakers in de vorm van mosterds, chutneys en salsa’s maakt. Deze maakt ze niet alleen zo lekker, maar ook zo gezond mogelijk.

Nathalia besteedt veel tijd aan de productontwikkeling. Die vindt plaats in Enkhuizen, waar zij onder andere samenwerkt met Mathieu Robert van Rokerij Smoking. Tijdens de productie kijkt ze naar de herkomst van de ingrediënten. Ze probeert zoveel mogelijk van Nederlandse bodem te halen. Daarnaast gebruikt ze geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Wij hielpen Natural Nature Food met de ontwikkeling en productie van haar etiketten. Ondertussen bestaat de lijn uit maar liefst 21 producten!

De altijd vrolijke Nathalia loopt over van ideeën, maar ze zelf op papier zetten is een ander verhaal. Daarom heeft ze ons ingeschakeld. Zij komt met ideeën voor smaken, waarbij wij etiketten realiseren. Samen lopen we de etiketten na en verbeteren waar nodig. Omdat we bij Venhuis Communicatie Producties proberen onze klanten een vast contactpersoon te bieden, weet deze vaak precies wat de klant wil. Zo werken we snel naar een nieuw etiket, dat volledig past binnen de huisstijl van Natural Nature Food.

Wat was je probleem, of wat is de reden dat je ons hebt ingeschakeld?
De eerste etiketten voor mijn producten heb ik zelf gemaakt, daarna volgden er nog een aantal eigen ontwerpen. Op een gegeven moment werd het tijd om dit uit te besteden omdat mijn bedrijf groeide en ik het graag bij een professioneel bedrijf wilde neerleggen met de nodige expertise.

Waarom heb je voor ons gekozen?
Een collega vertelde me dat hij zijn etiketten bij jullie bestelde. Daarna ben ik met jullie in gesprek gegaan en nu staan we hier dus.

Wat heeft onze service je opgeleverd?
Jullie hebben mijn wensen voor de etiketten heel goed vertaald. Ook jullie eigen inbreng is vaak verfrissend. Zo hebben we besloten de naam van het product bij een volgende productie in zwarte letters te plaatsen. Gedachte hievan: zodat het ook goed leesbaar is voor mensen die een wat slechter zicht hebben.

Hoe heb jij werken met ons ervaren?
Ik werk heel graag met jullie. We kunnen snel schakelen en Joeri denkt goed met me mee.

Zou je ons bij een ander aanbevelen en wat zou jij dan willen zeggen?
Jazeker, ik héb jullie al bij diverse contacten aanbevolen. Ik vertel hen dat ik heel tevreden ben over mijn etiketten en de samenwerking.

Heb je nog tips voor ons? Of wil je nog iets toevoegen?
Ik hoop nog lang met jullie samen te werken en nog veel creatieve ideeën te kunnen uitrollen

Nathalia Zoer

Smaakmaker, Natural Nature Food

Synedge website
Stek Amsterdam nieuwe website

Neem contact met ons op

Zin in iets nieuws?

Laat het ons weten!

Nieuwe website? Logo? Folderlijn? Venhuis maakt het!

Waar kunnen we je mee helpen?