Onze mensen

van A tot Z

Anne
Ondernemen zit Anne in het bloed. Toen ze de kans kreeg om Venhuis van haar vader Fons over te nemen heeft ze deze uitdaging met beide handen aangepakt. Als commercieel directeur is Anne verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe opdrachten en klanten. Ook geeft ze communicatie-advies en denkt ze mee aan concepten. Reizen en paarden zijn haar passie maar ze geniet ook intens van het moment dat klanten blij worden van een nieuw gepresenteerd concept.

Commercieel directeur

Linkedin

Bas
Waarschijnlijk had u hem allang herkend, want met Bas hebben we een heuse bekendheid in (Ven)huis. Met zijn muzikale optredens is hij wereldberoemd in West-Friesland. Hij is werkzaam als offsetdrukker en is verantwoordelijk voor alles wat uit de drukpers komt. Bas geeft letterlijk kleur aan de creaties.

Drukker


Fons
Zijn interesse in drukwerk zorgde ervoor dat Fons op zijn 22e samen met een vriend een eigen drukkerijtje begon. Na een opleiding in de grafische industrie en een aantal jaren werken als handzetter vond hij het tijd om op eigen benen te staan. In het schuurtje van zijn vader maakte hij zijn eerste werk. Door zijn rechtstreekse contact met de partijen, de juiste machines en de juiste mensen in dienst heeft Fons Venhuis gemaakt tot wat het nu is. Hoewel hij het spreekwoordelijke stokje heeft overgedragen aan zijn dochter Anne en Gerry is Fons er nog iedere dag, want zijn liefde voor het vak is groot.

Algemeen directeur

Linkedin

Gerry
Geboren en getogen Venhuizer Gerry is vader van drie kinderen. Hij is actief bij de vrijwillige brandweer, tennist en wordt blij van technologie. Via via kwam hij ruim 20 jaar geleden in aanraking met het bedrijf en is nooit meer weg gegaan. Eerst als hulpje in de afwerking, nu als technisch directeur. Hij houdt zich bezig met offertes, orders, planning en facturen. De oneindige diversiteit aan grafische en technologische mogelijkheden geven Gerry plezier in zijn werk. ''Veel orders zijn hetzelfde, maar niet één is identiek.''

Technisch directeur
Orderbegeleiding

Joeri
Net als de meesten van zijn collega's komt ook Joeri uit Venhuizen. Survivallen en tennis als hobby, fotografie zijn passie. Bijna 20 jaar geleden werd hij benaderd om het team te komen versterken met zijn ontwerpkracht en fotografische vaardigheden. Nog steeds doet hij dit met veel plezier en daarnaast is hij ook 'gewoon' DTP'er. Zijn brede werkervaring maakt dat hij op ieder terrein wel raad weet.

Ontwerp
DTP
Drukwerkvoorbereiding
Fotografie


Patrick
Met zuidwesterwind kan hij de inktgeuren vanuit zijn achtertuin ruiken. Patrick woont op vijf minuten lopen van Venhuis en is actief in de afwerking. Snijden, vouwen en verpakken zijn slechts een greep van de werkzaamheden die hij verricht. Waar Bas ervoor zorgt dat alles een kleurtje krijgt, zorgt Patrick ervoor dat het daadwerkelijk een product wordt.

Drukwerkveredeling
Afwerking

info@venhuis.nl

Robèrt
Zijn opa was drukker, zijn vader deed de werkvoorbereiding. Al op jonge leeftijd kwam Robèrt in aanraking met het grafische vak. Hij kon goed tekenen en besloot naar de grafische school in Amsterdam te gaan. Als stagiair kwam hij bij Venhuis binnen en ook hij ging nooit meer weg. DTP en Photoshop behoren tot zijn specialismen. Daarnaast fungeert Robèrt als troubleshooter. Zowel op de baan als in zijn werk schiet hij altijd in de roos.

Hoofd voorbereiding
Ontwerp
DTP
Pinca-specialist

Linkedin
robert@venhuis.nl

Trudi
Trudi is opgegroeid in een speelgoedwinkel en werd dagelijks omringd door tientallen reclame-uitingen. Ze raakte geïnteresseerd in de verschillende vormen van visuele communicatie en besloot een grafische opleiding te volgen in Amsterdam. Nu, 30 jaar later, werkt ze nog steeds met plezier in het vak en heeft ze het vormgeven van boeken en tijdschriften tot haar specialiteit gemaakt.

Voorbereiding
Ontwerp
DTP

trudi@venhuis.nl 

Vera
Vera is verantwoordelijk voor de financiële administratie van Venhuis. Hoewel ze eerder al wat kantoorwerk had verricht, koos ze toch voor de opleiding jeugdwelzijnswerk. Het administratieve bloed kroop echter waar het niet gaan kon en ze besloot zich om te scholen voor verschillende disciplines in het administratievak. Naast administratrice is ze ook nog oma en past ze regelmatig op.

Financiële administratie


Frank
Net als Anne bewandelt Frank het pad tot communicatieprofessional. Hij is momenteel bezig aan zijn vierde jaar van de opleiding Communicatie in Diemen. Naast fitness en zijn vriendin heeft hij nog een hobby; songwriting. Dit helpt hem om op een leuke manier met tekst te spelen. Hij helpt het team waar nodig en werkt mee aan de creaties voor de klant.

Communicatie

frank@venhuis.nl

Nathalie
Deze vrolijke dame wist al jong dat ze iets met met grafisch ontwerp had. Daarom heeft ze een grafische opleiding gevolgd en besloot die aan te vullen met een communicatie-studie. Nathalie maakte al vroeg werk van een carriere bij Venhuis: in de brugklas liep ze al eens een snuffelstage bij ons. In haar functie als ordermanager zorgt ze dat klanten perfect worden geholpen, van offerte tot levering van hun producten. Nathalie is moeder van dochtertje Vajèn. In haar vrije tijd sport ze veel en gaat er graag op uit met haar gezin.

Ordermanager
nathalie@venhuis.nl
Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299