Nieuwe website

Het gezonde werken

Voor een gezonde werkomgeving
Evelien Koekkoek is interieurarchitect, sinds 2012 specialiseert zij zich in gezonde kantooromgevingen. Al op jonge leeftijd had zij twee passies; interieurarchitectuur en sport. Tijdens haar loopbaan als interieurarchitect is zij zich in deze combinatie blijven verdiepen. Ze kwam er achter dat voeding, tijd, geest en omgeving belangrijke aspecten zijn voor een gezonde werkomgeving. Dit inspireerde haar: ze wilde een kennisplatform oprichten waar alle aspecten van gezond werken aan bod komen.

Venhuis hielp haar met het opzetten van haar platform: hetgezondewerken.info
Hier bloggen Evelien en andere experts over alles wat met gezonde werkomgevingen te maken heeft. Verschillende onderwerpen komen aan bod; kantoor, omgeving, geest, tijd, beweging en voeding.
Venhuis verzorgde voor hetgezondewerken.info:

Nieuwe brand identity
- Logo
- Iconen
- Tone of voice
- Website
Brand identity

We ontwikkelden we de gehele brand identity voor het merk. Een nieuw logo, iconen en voor de verschillende categorieen en een website. De site werkt op basis van Wordpress. Evelien kan hiermee zelf makkelijk berichten plaatsten. Door middel van Google analytics kan zij goed het bezoekersaantal van haar site monitoren. Om de site goed vindbaar te houden hebben we ook de SEO voor hetgezondewerken.nl verzorgd.
Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299