Wie zijn wij?

eigenwijze communicatiemakers

Over Venhuis
Venhuis Communicatie Producties. De naam zegt het eigenlijk al. Wij helpen onze klanten met hun communicatieuitingen en de productie hiervan. Aan de ene kant een communicatiebureau, aan de andere kant een complete drukkerij. En dat in één bedrijf.

Diensten
We zijn voorzien van handige mensen, up to date software en mooie machines. Wij helpen onze klanten met het overbrengen van hun boodschap. Communicatie- en marketingadvies, grafische vormgeving, webdesign, huisstijlontwikkeling, drukwerk, digitaal printen. Bij ons kan het allemaal.

Locatie
Wij zijn gevestigd in een mooi gebouw gelegen in Hem, in de landelijke omgeving tussen Hoorn en Enkhuizen. Bij ons kunt u terecht voor al uw communicatieuitingen, van concept tot realisatie. Neem een kijkje op de site en loop vooral eens binnen!

Historie
Venhuis Communicatie Producties is in 1977 door twee eigenwijze mannen opgericht als Drukkerij 't Venhuis. Fons Meester en Theo Paschedag startten destijds vanuit de bollenschuur van Fons' vader. We hebben ondertussen een betere locatie, maar eigenwijs zijn we nog steeds!
Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299