Welzijn Stede Broec

Nieuwe website

Een totaalbeeld
Welzijn Stede Broec is een vaste klant van Venhuis. Al eerder ontwierpen wij hun nieuwe huisstijl en folderlijn. In nauwe samenwerking met de mensen van Welzijn Stede Broec hebben we een website ontwikkeld die voor alle inwoners van Stede Broec goed leesbaar is.

Belangrijk was dat de nieuwe site goed zichtbaar was op zowel telefoon, tablet als computer. Bovenaan kunnen bezoekers de tekstgrootte aanpassen. Daarom is deze site ook geschikt voor mensen met een minder goed zicht. We zorgden voor teksten in normalemensentaal, geen moeilijke woorden dus.

Op de site is gebruik gemaakt van foto's die speciaal voor de klant zijn geschoten. Dit maakt hem extra herkenbaar voor bezoekers, die voornamelijk in Stede Broec woonachtig zijn.

Bekijk de nieuwe website hier. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden.
Venhuis verzorgde voor de nieuwe website van Welzijn Stede Broec:

- Design
- Foto's
- Teksten
Een geheel
De huisstijl van Welzijn Stede Broec, is compleet verwerkt in het nieuwe design van de website. De felle kleuren en schuine lijnen komen overeen met de vormgeving van de folders.

Herkenbare huisstijl:
Voor iedereen
Bij het ontwerpen van de website is rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkeid en vindbaarheid. Bij de oude website werd vaak geklaagd over de vindbaarheid, of beter gezegd, de onvinbaarheid van bepaalde pagina's. Door het toevoegen van grote knoppen is de website eenvoudig in zijn gebruik en toegankelijk voor iedereen. Zelfs het lettertype is aanpasbaar, zodat werkelijk iedereen zijn weg vindt.

Grote knoppen verhogen de gebruiksvriendelijkheid:
Fotografie
Ook de foto's op de website zijn grotendeels geschoten en bewerkt door onze eigen huisfotograaf Joeri. Door daadwerkelijk naar de verschillende locaties van de klant toe te gaan is een herkenbaar beeld neergezet. 

De fotograaf in zijn natuurlijke habitat:

Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299