Venhuis.nl

op nr. 1

Venhuis.nl op nr. 1
Op 11 september ontvingen wij via onze site een mailtje van Erik van Erp van Printmedianieuws.nl. Hij deed een klein onderzoekje naar de websites van bedrijven in het segment ‘Klein’ van de KVGO Ledenraad. 

Kleine toelichting: de Ledenraad is het hoogste orgaan van het KVGO, de werkgeversorganisatie in de grafische bedrijfstak. In dit orgaan hebben 50 bedrijven zitting, waaronder wij. Die bedrijven zijn opgedeeld in de sectoren Klein, Midden en Groot. Wij vallen onder het segment 'Klein' wat betekent dat we minder dan 25 werknemers hebben. 

Printmedianieuws.nl onderzocht de kwaliteit van de websites van de 13 bedrijven in het kleine segment. Er werd gekeken naar de algemene indruk, gebruik van social media, actualiteit en snelheid van reageren. Erik's vraag: Of we de leeftijd van onze directeur even konden doorgeven. Uiteraard deden we dat direct. 

Op printmedianieuws.nl:
"Er zijn grote verschillen in de kwaliteit en het gebruik van social media op de verschillende websites. De beste is Venhuis Communicatie Producties, het bedrijf van Fons Meester. Op alle fronten goed, maar dat mag ook wel van een bedrijf dat communicatie tot kernactiviteit heeft. Goede tweede is Reklatex uit Eindhoven. Van de 13 bedrijven doet net iets meer dan de helft niet aan social media, voor zover dat is te zien op de site. Van twee bedrijven heeft printmedianieuws.nl niet eens de website kunnen vinden. Deze bedrijven hebben dus ook niet kunnen reageren op onze test."

Leuk om te lezen dus!
Bekijk hier het hele artikel. (Wel even inloggen.)
Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299