Venhuis aanwezig op Startersevent Rabobank

Venhuis aanwezig op Startersevent Rabobank

Hoe haal ik meer uit de markt?
Hoe bepaal ik mijn uurtarief?
Hoe ziet een goed ondernemingsplan er uit?
Wat zijn de mogelijkheden van lease en financiering?

Denk je aan het starten van een eigen bedrijf, maar spoken deze vragen door jouw hoofd? Kom dan naar het tweede Startersevent West-Friesland. Na het grote succes van de eerste editie zet de Rabobank in oktober haar deuren weer wijd open voor ondernemend West-Friesland. Mis het event dus niet en meld je aan!Nóg meer slimme startersinformatie
Rabobank heeft goed geluisterd naar de signalen van de bezoekers van haar eerste Startersavond en heeft het programma nog meer toegespitst op de belangrijkste onderwerpen voor de oriënterende starter en recent gestarte ondernemer. Van marktonderzoek, boekhouding, betalingsverkeer tot ondernemersplan: Rabobank informeren en inspireren jou.  

Win een Venhuis starterspakket!
Venhuis is ook aanwezig om kennis te maken met de aanwezigen. Lever jouw actiekaart in bij onze stand en maak kans op een Venhuis Start Social Pakket!

Kom ook!
Dus kom je voor het eerst naar het Startersevent of was je in juni al te gast? In beide gevallen is het Startersevent West-Friesland voor jou zeer interessant. Je bent (weer) van harte uitgenodigd!  

Wanneer, waar en hoe laat?
Het Startersevent West-Friesland vindt plaats op maandag 12 oktober in het Rabobankkantoor aan de Graanmarkt 1 in Zwaagdijk-Oost. De inloop is van 19:00 tot 19:20 uur, de lezingen starten om 19.30 uur. De afsluiting met een netwerkborrel is vanaf ca. 21:15 uur.
 
Zó meld je je aan!
Wil je alle tips voor jouw nieuwe onderneming niet missen? Meld je dan aan via rabobank.nl/wf. Deelname aan de bijeenkomst is gratis voor zowel klanten als niet-klanten van Rabobank West-Friesland.

Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299