van Hauwe

Nieuwe huisstijl

Een huisstijl om van te..
In het prachtige Dalfsen (Overijssel) vindt u de mooie en rustig gelegen Bed & Breakfast van Hauwe. van Hauwe benaderde ons voor het ontwerp van een logo, website en visitekaartjes. De belangrijkste waarden van het bedrijf moesten doorgevoerd worden in het ontwerp.

De rustige doch chique kleuren zorgen voor een samenhangend geheel. De bogen in het logo zijn een verwijzing naar de blauwe bogenbrug in Dalfsen (zie foto onderaan de pagina).

Bekijk de website hier
Venhuis verzorgde voor van Hauwe

- Visitekaartjes
- Website
- Logo


Website
Bij de opzet van de website is rekening gehouden met de waarden van de klant. Een rustige uitstraling en gemakkelijk in gebruik. De grote foto's zorgen voor een duidelijk beeld van de B&B en omgeving.


Logo

Ook bij het logo is gekozen voor een rustgevend en natuurlijke kleur blauw. De kleur is stoer, maar overheerst niet. De lijnen in het logo verwijzen naar de bogen van de blauwe bogenbrug die te vinden is in Dalfsen, wat zorgt voor herkenning. 

Visitekaartjes
Juist in de digitale wereld waarin wij leven zijn visitekaartjes onmisbaar. Een klein & compact kaartje met contactgegevens of andere bedrijfsinformatie dat kan worden meegegeven aan een potentiele klant. Het versterkt je verhaal en draagt tevens bij aan de professionaliteit en geloofwaardigheid van de onderneming.

Bij de visitekaartjes van van Hauwe zijn dezelfde kleuren gebruikt als op de website. Consistent gebruik van dezelfde huisstijl kleuren versterken de herkenbaarheid van het merk/onderneming.
Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299