Succesvolle paardenveiling

Projectmanagement door Venhuis

Succesvolle paardenveiling

Op 30 augustus vond de Maalwater Elite Auction plaats bij Manege Beukers in Oudkarspel. 73 paarden met uitzonderlijk goede bloedlijnen werden geveild in opdracht van Stoeterij Het Maalwater. Venhuis was verantwoordelijk voor het projectmanagement en de communicatiemiddelen rondom de veiling.

Een verslechterende gezondheid zorgde ervoor dat eigenaren Els en Ronald Nowee na ruim 20 jaar besloten te stoppen met hun bedrijf en de paarden in een veiling te verkopen. Venhuis Communicatie Producties werd gevraagd het projectmanagement te verzorgen. 

Voorafgaande aan de veiling werden alle paarden gefotografeerd door professioneel paardenfotograaf Leanjo de Koster van Digishots. De promotiefilms werden verzorgd door Moreview Productions. Venhuis stelde de veiling-catalogus samen. Deze is online te bekijken via Issuu

Op de veilingdag werd het hele evenement via een satellietverbinding uitgezonden op www.clipmyhorse.tv. Op die manier konden telefonische bieders vanuit het buitenland real-time het paard van hun keuze zien lopen en hun bod doorgeven aan onze medewerkers. De gasten op de tribune konden de veiling goed volgen op de video-wall van 3 bij 4 meter.

 

We kijken met een tevreden gevoel terug op dit evenement.  De meeste paarden zijn verkocht. Van de 73 catalogusnummers gaan er 14 naar België, twee naar Engeland, vier naar Duisland en twee naar Oostenrijk. Het paard dat het duurst verkocht werd was Zoé,  zij wisselde voor maar liefs €85.000,- van eigenaar en zal naar België vertrekken.

Iedereen die heeft bijgedragen aan dit evenement, geweldig bedankt!
Bekijk hierboven de promofilm die we voor de veiling lieten maken.

Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299