In gesprek met:

Photoshopkoning Robèrt

'Hey, die heb ik gemaakt!'
Part of the furniture
Robèrt Blaauw kwam binnen bij Venhuis als 17-jarige HBO-stagiair en heeft het bedrijf nooit meer verlaten. Nu, 27 jaar later, werkt hij er nog steeds met veel plezier en heeft hij Photoshop en DTP tot zijn specialiteit gemaakt. Zijn Photoshop-skills hebben zich dusdanig ontwikkeld dat zelfs zijn vrienden hem niet meer geloven wanneer hij zijn echte vakantiefoto's toont!
 
''Van wens naar een compleet eindproduct, alles gebeurt in eigen huis. Dát maakt werken bij Venhuis zo leuk. Ik heb bijvoorbeeld ooit een vrachtwagendoek ontworpen. Als ik die vrachtwagen nu zie rijden denk ik: ’Hey, die heb ik gemaakt!’ Het blijft leuk om mijn eigen creaties tegen te komen.” 
 
1001 hobby's
Ook buiten zijn bureau is hij een creatieveling. In de keuken bijvoorbeeld. Zijn er geen boodschappen gedaan? Dan maakt Robèrt gewoon zelf iets met de restanten uit de koelkast. 'Lekkere woensdag' is mede dankzij hem een begrip geworden binnen Venhuis. Daarnaast houdt Robèrt van fotograferen en filmen. Hij legt bijna alles vast op video, zodat mooie herinneringen steeds weer herleefd kunnen worden. De bouw van ons huidige pand kon natuurlijk niet achterblijven.
 
Robèrts hobby’s gaan nóg verder. Iedere dinsdagavond is hij te vinden op de schietclub, waar hij zijn hoofd lekker ’leegknalt' (misschien dat zijn creaties daarom zo vaak een schot in de roos zijn ;). Ook is hij een groot fan van radiografische auto’s. Samen met zijn twee zoons kan hij uren bezig zijn met het monteren en besturen van de modelauto’s.

Schiet hem eens aan voor een gesprek. Wees gerust, hij schiet niet terug.


Robèrt Blaauw

Hoofd voorbereiding
Ontwerp
DTP
Pinca-specialist
Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299