Over

op IBAN

Over op IBAN

De komende jaren gaan consumenten en bedrijven gebruik maken van IBAN (International Bank Account Number). Het is een langer rekeningnummer dat voor een deel bestaat uit uw huidige nummer. In 2013 laten banken u al wennen aan het nieuwe rekeningnummer. Vanaf februari 2014 zijn betalingen alleen nog maar mogelijk met IBAN.

 

Voor bedrijven, overheden, verenigingen en andere organisaties is het belangrijk op zich tijdig voor de bereiden op de veranderingen . Breng medewerkers, klanten, leveranciers en andere relaties tijdig op de hoogte van uw nieuwe IBAN nummer en wanneer u overgaat.

 

Verzamel daarnaast de IBAN’s van uw klanten, medewerkers, leveranciers en andere relaties en wijzig deze gegevens in uw administratie. U kunt alle huidige rekeningnummers in één keer naar IBAN over laten zetten via www.ibanbicservice.nl. Dit is een tijdelijke service die banken bieden tot de 1 februari 2014. Banken gaan tevens de adresboeken voor het internetbankieren automatisch omzetten, u wordt door uw bank geïnformeerd over wanneer dit wordt gedaan.

 

Voorkom IBAN-stess en begin vroegtijdig met de overstap, natuurlijk helpen we u hier graag bij. Zorg ervoor dat loonstroken, facturen, formulieren, briefpapier, websites en andere communicatiemiddelen waar uw rekeningnummer op staat, tijdig worden aangepast aan IBAN.

 

Bekijk hier uw IBAN.

 

Meer informatie vindt u op www.overopiban.nl

Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299