Ontwerp vrachtwagen Kok Nettencleaning

signing door Venhuis

Ontwerp vrachtwagen Kok Nettencleaning
Kees Kok van Kok Nettencleaning wilde een opvallende vrachtwagen. Daar hielpen wij hem graag mee. Robèrt ontwierp een kleurig vrachtwagendoek. Kees: "Ik vind het resultaat er heel netjes uitzien. Één belletje naar Venhuis met de vraag of het geregeld kon worden was genoeg."

Waarom wilde hij een bedrukte vrachtwagen? "Het klinkt misschien gek, maar ik heb deze vrachtwagen niet laten maken om meer klanten te bereiken. Mijn doelgroep bestaat uit misschien 200 bollenboeren. De kennen mij allemaal al. Ik heb het vooral gedaan omdat ik het zelf mooi vind. Ik vind het ook heel goed dat het Transportbedrijf Besseling er aan mee wilde werken."

Robèrt: "Na het eerste gesprek met Kees hebben we een aantal concepten gemaakt. Daarna printten we een proef op ware grootte. Op deze manier kunnen onze klanten ook bij een groot formaat print als een vrachtwagen een goed beeld geven van het eindresultaat.

Kok Nettencleaning herstelt bollennetten en reinigt ze daarna zorgvuldig. Dit is voor bollenboeren 50% goedkoper dan het kopen van een nieuw net. Zo hoeven er minder nieuwe bollennetten te worden geproduceerd.

Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299