NK Pannenkoeken Eten 2016

organisatie door Venhuis

Pannenkoeken voor iedereen!

Zaterdag 17 december vindt voor de tweede keer het NK Pannenkoeken Eten plaats. Pannenkoekenrestaurant De Lichtmis in Zwolle opent haar deuren opnieuw voor alle pannenkoekenlovers in Nederland. Dertig deelnemers nemen het tegen elkaar op in drie categorieën. Wie in vijftien minuten de meeste pannenkoeken soldaat weet te maken, is de nieuwe Nederlands Kampioen Pannenkoeken Eten! 

De Lichtmis laat na de geslaagde editie van vorig jaar de organisatie van dit event weer aan Venhuis over. Dit jaar brengen we iets meer verdieping in het evenement en hebben we een aantal gezinnen uitgenodigd die wegens omstandigheden niet zo vaak uit eten kunnen. Een fantastisch initiatief toch?!

Eigenaar Peter Huisman: “Het evenement van vorig jaar werd goed ontvangen. Het was een erg leuke dag, maar het zette ons ook aan het denken. Niet iedereen kan namelijk uit eten. We willen juist rond kerst dat iedereen zich welkom voelt. Daarom worden er deze middag een aantal gezinnen uitgenodigd die wegens omstandigheden niet zo vaak uit eten kunnen. Zij mogen gezellig een middag pannenkoeken komen eten met het hele gezin en kunnen daarnaast de deelnemers aanmoedigen.''

Een leuke dag voor iedereen dus! Denk jij dat je het in je hebt om Nederlands Kampioen Pannenkoeken Eten te worden? Schrijf je dan gratis in!

Venhuis verzorgde:
- Ontwerp en huisstijl NK Pannenkoeken Eten
Wedstrijdpagina
- Communicatie met deelnemers
- Opmaak en productie
- PR en promotie
- Presentatie van het evenement
Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299